Laurenţiu Rus, suspendat drastic pentru atacul violent asupra lui Valentin Mihăilă! Verdict CRUNT al Comisiei de Disciplină

Laurențiu Rus, 33 de ani, fotbalistul celor de la CSM Politehnica Iași, a fost suspendat pentru 9 etape de Comisia de Disciplină a FRF după faultul oribil comis asupra lui Valentin Mihăilă în meciul cu CSU Craiova, scor 0-3.

07 nov. 2018, 13:07
Laurenţiu Rus, suspendat drastic pentru atacul violent asupra lui Valentin Mihăilă! Verdict CRUNT al Comisiei de Disciplină

Laurențiu Rus a încasat și o amendă de 20.000 de lei! Decizia e executorie, dar poate fi atacată cu recurs. Practic, în urma suspendării de 9 etape, Rus va mai putea juca abia la mijlocul lunii februarie 2019, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular (Liga 1 se reia în acest sezon la finele lui ianuarie).

Momente de groază la meciul Poli Iaşi – CSU Craiova. Mihailă a fost lovit în gât şi a rămas inconştient VIDEO

Laurențiu Rus a comis un fault extrem de dur asupra lui Valentin Mihăilă, mijlocașul oaspeților. În minutul 10 al partidei Poli Iași – Craiova, acesta l-a izbit cu brațul în zona gâtului pe jucătorul oltean, care a rămas inconștient pe gazon. Mihăilă, în vârstă de doar 18 ani, și-a revenit la stadion, dar a fost dus și la spital, pentru investigații. În acest moment, e în afara oricărui pericol.

Laurențiu Rus a și-a arătat disponibilitatea pentru a rezilia contractul cu formația moldoveană, iar o decizie finală urmează să fie luată de club în perioada următoare.