Laurențiu Duță a fost infectat cu COVID. Experiența de coșmar a lui Mihai Budeanu l-a ajutat să treacă mai ușor prin boală. „Este singurul supraviețuitor al trupei”

Au lansat recent o piesă care a stat zile bune în trending-ul Youtube, însă înainte de acest succes, trupa 3 SUD EST a trecut prin mai multe momente grele. Doi dintrei cei trei membri au fost infectați cu COVID, iar Mihai Budeanu a stat chiar internat în spital, având o formă gravă a infecției.

20 apr. 2021, 11:46
Laurențiu Duță a fost infectat cu COVID. Experiența de coșmar a lui Mihai Budeanu l-a ajutat să treacă mai ușor prin boală. „Este singurul supraviețuitor al trupei”

Laurențiu Duță a fost infectat cu COVID. Mihai Budeanu și Laurențiu Duță au fost infectați recent cu coronavirus, iar dacă Laurențiu Duță a scăpat ușor, Mihai Budeanu a fost internat în spital și a necesitat oxigen. Singurul care a scăpat de infecția cu acest virus nemilos este chiar Viorel Șipoș.

Cântărețul a povestit cum a trăit momentul în care a fost infectat cu coronavirus, declarându-se norocos de faptul că a avut de învățat din experiența colegului său de trupă. Primul simptom pe care l-au avut amândoi, dar și Andra cea cu care au lansat recent o nouă piesă, a fost tusa seacă. Andra a povestit cum a avut dureri destul de mari în piept din cauza tusei persistentă.

”Am avut norocul să învăț din problemelui lui mihai. La fel ca și la el, la mine a debutat COVID-ul cu o tuse seacă persistentă. Știam că și el a început cu tuse, însă a lasăt, a tot așteptat. Viorel este singurul supraviețuitor al trupei” , a povestit Laurențiu Duță la emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV.

Citește și: Imagini de colecție cu Liviu Vârciu. Cum arăta cântărețul în urmă cu 30 de ani, la debutul în carieră

Laurențiu Duță a fost infectat cu COVID. Cântărețul a fost diagnosticat cu COVID în urmă cu mai multe săptămâni, iar membrul trupei 3 SUD EST a ales să fie discret pe acest subiect. Acesta a avut o formă ușoară a bolii, spre deosebire de Mihai Budeanu, care a fost internat în stare gravă la secția ATI a spitalului din Medgidia.

Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru membrii trupei 3 Sud Est. Atât Laurențiu cât și Viorel Șipoș au trăit momente grele în perioada în care colegul lor a fost internat în spital în stare gravă, din cauza infecției COVID-19. După ce au depășit acea cumpănă, cei doi i-au fost alături acestuia și în momentul în care acesta și-a pierdut mama, la începutul acestui an.

Citește și: Cât costă rochia lui Kate Middelton, cu care a făcut furori la înmormânarea prinţului Philip VIDEO