Laurenţiu Reghecampf, GEST INCREDIBIL pentru Anamaria Prodan. „Se trezeşte la 5 dimineaţa să facă asta!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o căsnicie care fost pusă sub semnul întrebării. Gurile rele susţin că cei doi au divorțat de câteva luni, însă sexy-impresara a dezvăluit care este adevărul.

17 sept. 2019, 13:23
Laurenţiu Reghecampf, GEST INCREDIBIL pentru Anamaria Prodan. „Se trezeşte la 5 dimineaţa să facă asta!”

Anamaria Prodan este într-o vacață alături de familie în Dubai. Impresara se bucură de ultimele zile libere, pentru că, spune ea, atunci când ajunge în România programul o să „intre într-un haos de nedescris”.

„Profit din plin de zilele libere pe care le am. După, o să revin acasă și o să intru iar într-un haos de nedescris. Nici nu vreau să mă gândesc cum o să-mi sune telefonul. Ca la nebuni… Am sute de apeluri pe zi! Mii de mesaje pe WhatsApp și Facebook, sms-uri, mesaje vocale”, a spus Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Anamaria Prodan, din nou GOALĂ pe coperta unei reviste la 12 ani după pictorialul din Playboy FOTO

Deși îi place mult să gătească, Anamaria Prodan recunoaște că de multe ori soțul este cel care o surprinde cu preparatele sale.

„Când nu e Laur la comandă, pentru că el e pasionat de gastronomie – are tot felul de grătare, cuptoare -, mai fac și eu una, alta! De multe, ori se trezește și la 5 dimineața ca să facă o ciorbă! Dacă ați vedea câți bani dă pe diverse oale și ustensile pe care le foloseşte când gătește, v-ați convinge, cum am făcut-o și eu, că dacă n-ar fi fost fotbalist, sigur ar fi fost bucătar! Și încă unul foarte bun”, a dezvăluit Anamaria Prodan.