Laurenţiu Reghecampf le dă notă maximă jucătorilor: Steaua este de nota 10

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat după victoria din meciul cu Molde FK, scor 2-0, că acest succes este meritat şi că în acest moment formaţia sa este "de nota 10", având în vedere realizările din Liga I şi din Liga Europa. La rândul său, Bourceanu spune că se aştepta ca Steaua să obţină mai rapid calificarea în 16-imile competiţiei.

RomaniaTV.net
08 nov. 2012, 20:57
Laurenţiu Reghecampf le dă notă maximă jucătorilor: Steaua este de nota 10

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat după victoria din meciul cu Molde FK, scor 2-0, că acest succes este meritat şi că în acest moment formaţia sa este „de nota 10”, având în vedere realizările din Liga I şi din Liga Europa.

Sunt mulţumit, dar mai avem puţin de lucru, Steaua trebuie să fie şi mai ofensivă. Ne dorim în pirmul rând să ne calificăm în primăvara europeană şi să câştigăm campionatul. Suporterii români au fost incredibili. În momentul de faţă suntem de nota 10, suntem pe primul loc în campionat şi avem 10 puncte în Liga Europa. Molde are jucători cu calităţi incredinile şi trebuia să fim mai atenţi, dar consider că am câştigat pe merit„, a spus Reghecampf la Sport.ro.

La rândul său, mijlocaşul Alex Bourceanu a declarat că este fericit pentru victoria din meciul cu Molde, subliniind că se aştepta ca Steaua să obţină mai rapid calificarea în 16-imile competiţiei.

Am făcut un meci bun, mai ales în prima repriză şi sunt fericit că am câştigat. Ne-am aşteptat să o obţinem mai repede, dar mai trebuie să muncim pentru calificare. Lumea aşteaptă mult de la noi, e neliniştitor. Încercăm să demonstrăm la fiecare meci că suntem buni„, a declarat Bourceanu, la DigiSport.

Cristian Tănase a afirmat, la Sport.ro, că stelişii şi-au dorit să câştige fiecare meci din această campanie. „De când am început această campanie, ne-am dorit să câştigăm fiecare meci. După cum se vede suntem o echipă de nota zece, câştigăm meci de meci. Avem un lot foarte valoros, cu jucători foarte buni şi se văd rezultatele. Până la finală este drum lung. Mulţumim fanilor care au venit până aici şi ne-au susţinut„.

Steaua a învins joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa norvegiană Molde FK, într-un meci din etapa a patra a Ligii Europa şi şi-a consolidat poziţia de lider în grupa E a competiţiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Chipciu ’21 şi Latovlevici ’37. Pentru Molde a înscris Chima, în minutul 56.