Laurențiu Reghecampf, salariu uriaş la Universitatea Craiova. Ce bonus va încasa pentru calificarea în UCL

Laurenţiu Reghecampf a semnat un contract pe două sezoane cu CS universitatea Craiova, iar marți va conduce primul antrenament la gruparea din Bănie. Antrenorul va debuta la meciul cu Laci, din Conference League, joi, de la ora 21:30.

27 iul. 2021, 11:27
Laurențiu Reghecampf, salariu uriaş la Universitatea Craiova. Ce bonus va încasa pentru calificarea în UCL

Laurențiu Reghecampf, salariu uriaş la Universitatea Craiova. Antrenorul va avea un contract impresionant pentru Liga 1. Reghecampf ar urma să încaseze un salariu anual de 500.000 de euro la gruparea din Bănie. De asemenea, ar avea în contract și un bonus impresionant în cazul în care va reuși să ducă Universitatea Craiova în grupele Ligii Campionilor, un milion de euro, scrie Fanatik. Obiectivul ar putea fi îndeplinit abia în al doilea său sezon la gruparea din Oltenia, echipa fiind angrenată acum doar în Conference League, a treia competiție europeană intercluburi.

Laurențiu Reghecampf, salariu uriaş la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a antrenat ultima oară la Ahli, în Arabia Saudită, formație la care a fost sub contract aproape trei luni și a strâns 11 meciuri, înregistrând trei victorii, patru remize și trei eșecuri. Reghecampf revine în România după o pauză de mai bine de patru ani. Ultima oară, el a antrenat la FCSB, în intervalul decembrie 2015 – mai 2017. Primul mandat de la echipa bucureșteană (2012-2014) i-a adus și singurele trofee din carieră: două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

„Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază”, se arată în comunicatul celor de la CS Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf era liber de contract de la finalul lunii iunie.