Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Ce apare acum pe mâna antrenorului

Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Cei doi au divorțat cu mare tam-tam și fiecare are propriul drum acum. Antrenorul are un copil cu noua lui iubită, Liam, care, recent, a împlinit un anișor.

22 mai 2023, 08:41
Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Ce apare acum pe mâna antrenorului
Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Cei doi s-au iubit, au fost căsătoriți, au făcut și un copil și au simțit nevoia să-și tatueze pe corp numele sau chipul celuilalt. Acum, după ce au divorțat și-au acoperit tatuajele personalizate și și-au făcut altele în loc.

Citește și: Reghecampf, imagini emoţionante alături de Bebeto. Clipul care a împărţit internetul în două: „Păcat că l-ai făcut să sufere!” VIDEO

Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf își tatuase pe braț, până la cot, numele fostei sale soții. Era extrem de vizibil, deoarece era realizat pe antebraț. Potrivit celor mai noi imagini cu antrenorul, acel tatauj este de domeniul trecutului, iar în locul lui a apărut un fel de tribal.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. Impresara a dezvăluit ce lecții de viață ar fi trebuit să învețe copiii ei de pe urma situației din familia lor şi a avut și un atac la adresa fostului soț.

Bebe este foarte bine, el va pleca la M.G. Academy, secțiunea fotbal. Sper să fie așa cum am gândit-o noi, chiar dacă uite chestiile astea încă le gândesc pe termen lung, pentru că e normal când vine vorba de cariera copiilor, trebuie să mi le fac așa pe termen lung, pentru că sunt singură, nu mai e nimeni lângă mine. Nici nu mă ajută financiar sau altfel altcineva”, a declarat Anamaria Prodan.

Copiii au rămas la mine toți trei, câteodată și Luca, tot copilul meu, dar este copilul fostului meu soț din prima căsătorie. Ei sunt copiii mei, vor rămâne toată viața.

Am încercat să le explic că au avut o lecție de învățat și ei, viața le-a predat o lecție grea, prin care băieții amândoi, și Luca și Bebeto trebuie să învețe că familia este sfântă, se respectă până la capăt, copiii se cresc nu pe bucăți sau pe ani și pentru totdeauna și datoria lui de părinte este una fără ore, este non-stop, full-time”, a mai adăugat Anamaria Prodan.