Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aruncat bomba! Fanii celor doi sunt în delir. ”Vine și o fetiță”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii. Anamaria Prodan a devenit deja istorie pentru antrenorul de fotbal care și-a găsit liniștea alături de Corina Caciuc și fiul lor, Liam.

01 mai 2023, 12:32
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aruncat bomba! Fanii celor doi sunt în delir. ”Vine și o fetiță”
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aruncat bomba! Fanii celor doi sunt în delir. ”Vine și o fetiță”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aruncat bomba! Nici bine nu a venit pe lume primul lor copil că deja, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt puși pe fapte mari.

Citește și Anamaria Prodan, mesaj dur Laurențiu Reghecampf după ce şi-a oficializat noua relaţie: „Am trăit un coşmar”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aruncat bomba!

Deși până acum cei doi au fost extrem de discreți cu viața lor privată, ultima postare a antrenorului de fotbal i-a pus pe jar pe fanii săi de pe rețelele de socializate.

Recent, Laurențiu Reghecampf a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de alături de Corina Caciuc și micuțul Liam.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

În imaginea respectivă aceștia sunt îmbrăcați sport și par extrem de fericiți. Însă, internauților le-a atras atenția altceva și anume burtica Corinei care pare că ascunde un nou membru al familiei.

Imediat după ce fanii antrenorului au semnalat că burtica Corinei este suspectă, au început să curgă comentariile și întrebările legate despre venirea pe lume a unui bebe.

Cu toate acestea, fanii nu s-au oprit aici și au început să curgă mesajele de felicitare.

”Vine și o fetiță? Ce frumusețe va fi, ca și băiețelul și ca ei … Doamne ajută, tot ce își doresc”, ”Oare vine bebe 2?”, au spus internauții.

„O familie frumoasă. În câteva rânduri, dușmanul nr.1 din România, ar fi insinuat că cine știe dacă copilul chiar ar fi al lui Laur. Mor de râs și de drag când văd că Liam seamănă leit cu tati (level orb să fii, și tot îți dai seama că un test ADN ar fi non-sens)”. „Al doilea bebe pe drum?”, „Mami are burtica de bebe? Să fie sănătoasă, că frumoasă și scumpă este”, au fost de părere alți fani ai antrenorului.

Lovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) este la un pas să fie demis de la Neftchi Baku, din cauza rezultatelor slabe din acest sezon al campionatului din Azerbaidjan.

Aflat pe locul 3 în campionat cu Neftci Baku, la 17 puncte de liderul Qarabag și la zece în spatele rivalei Sabah Baku, antrenorul român a avea un ultimatum din partea clubului.  „Conducerea i-ar fi pregătit lui Reghecampf biletele de avion pentru România”, scrie presa locală, citată de GSP.

Fostul soţ al Anamariei Prodan român riscă să fie dat afară dacă nu se califică în finala Cupei Azerbaidjanului: „Dacă nu va reuși să ajungă în finală, probabil că va fi o schimbare de antrenor la Neftchi”.

Neftchi Baku a pierdut prima manșă cu Turan Tovuz (0-1) și va încerca să întoarcă rezultatul pe teren propriu, pentru a juca apoi meciul pentru cupă cu învingătoarea duelului dintre Qabala și Sabail. Un sezon fără niciun trofeu ar însemna aproape sigur demiterea antrenorului, notează aceeași publicație azeră.

„Sper că vom obține calificarea în finală. Mă aștept și la partide mai bune din partea elevilor mei în campionat. Vom trage o linie abia la finalul competițiilor și vom analiza evoluțiile. Le-am zis jucătorilor că trebuie să câștigăm un trofeu în acest sezon”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Citește și Anamaria Prodan, primul mesaj pentru Reghecampf după ce s-a afişat cu noul iubit. „Cum îţi merge?”