Reghecampf, imagini emoţionante alături de Bebeto. Clipul care a împărţit internetul în două: „Păcat că l-ai făcut să sufere!” VIDEO

Laurenţiu Reghecampf a publicat pe contul său de Instagram imagini emoţionante cu Bebeto, iar comentariile au fost cotradictorii. Antrenorul a primit laude pentru că este alături de fiul său, dar a fost şi criticat pentru că l-a lăsat fără "spiritul de familie".

16 mai 2023, 10:08
Reghecampf, imagini emoţionante alături de Bebeto. Clipul care a împărţit internetul în două: „Păcat că l-ai făcut să sufere!” VIDEO
Reghecampf, imagini emoţionante alături de Bebeto. Clipul care a împărţit internetul în două

Reghecampf, imagini emoţionante alături de Bebeto. Anul trecut, înainte de Revelion, Bebeto îl acuza pe tată său că nu l-a mai căutat. „Pur și simplu nu a mai dat niciun semn de viață. Nici nu m-a mai contactat! Nici eu pe el!”, a spus Laurenţiu Reghecampf jr. pentru Playtech.

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aruncat bomba! Fanii celor doi sunt în delir. ”Vine și o fetiță”

Acum, antrenorul a postat din Azerbaidjan un clip în care apare alături de Bebeto, iar internauţii au reacţionat imediat. „Parcă nu l vizita tatăl, așa spunea doamna Prodan”, a scris unul dintre urmăritorii lui Laurenţiu Reghecampf.

Aşa cum era de așteptat, au apărut și alți internauți care au criticat modul în care antrenorul publica imaginile cu Bebeto pe contul său de Instagram. „E trist ce i-ai facut! Poate la maturitate te va ierta! Ce este în sufletul lui când îl promovezi doar pe cel mic!”, „Păcat ca l-ai făcut sa sufere sa îl dezamăgești, lasându-l fără spiritul acela frumos de familie”, au fost cele mai dure comentarii la adresa antrenorului de la Neftchi Baku.

Citeşte şi: Cât de mult a crescut fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Fotografia care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. „Totul meu!”

După despărţirea de Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf a devenit tată, acutala sa iubită, Corina Caciuc, aducându-i pe lume un băiețel, Liam. la rândul ei, impresara şi-a regăsit fericirea în brațele unui afacerist, Flavius Nedelea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)