Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, imagini fierbinți din vacanța romantică

Laurențiu Reghecampf este foarte atent cu partenera lui, Corina Caciuc, cu care cunoscutul antrenor a plecat într-o vacanță romantică, dovadă că îndrăgostiții petrec clipe prețioase împreună.

09 iul. 2023, 19:58
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, imagini fierbinți din vacanța romantică

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Laurențiu Reghecampf este mai îndrăgostit ca niciodată de când este într-o relație cu iubita lui, Corina Caciuc, femeia în brațele căreia a găsit din nou iubirea, după viața de cuplu cu fosta soție, Anamaria Prodan, s-a deteriorat până s-a ajuns la divorț.

Laurențiu Reghecampf a plecat în vacanță alături de Corina Caciuc. Cei doi îndrăgostiți au plecat la Paris.

Antrenorul și partenera lui se bucură de momente speciale împreună. Potrivit imaginilor, cei doi ar fi singuri în vacanță, fără fiul lor.

Corina Caciuc și Reghecampf

Cei doi îndrăgostiți s-au afișat și într-o ipostază romantică. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au publicat o fotografie în care se sărutau. Iată dovada clară că flacăra iubirii arde la fel de tare chiar și cu trecerea timpului.

Citește și: Dani Oţil şi Cătălin Măruţă nu se suportă. Cine este femeia care a reprezentat mărul discordiei

Laurențiu Reghecampf pare mai fericit și împlinit ca niciodată de când și-a întemeiat o familie alături de partenera lui. Cei doi au mare grijă să petreacă momente prețioase alături de băiețelul lor și sunt foarte implicați atunci când vine vorba de creșterea micuțului.

Este știut că Laurențiu Reghecampf este destul de activ pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care îl urmăresc în mediul online, așa că nu este pentru prima data când se afișează alături de iubita lui în fața fanilor.

Ba chiar mai mult, cunoscutul antrenor a publicat pe pagina lui personală de Instagram și imagini cu fiul lui și al Corinei Caciuc.

Citește și: CTP, demolat de mama Soranei Cîrstea, după derapajul gazetarului: „Scrieți la comandă și la plată!”