Laurenţiu Reghecampf: Sunt sigur sută la sută că Steaua o poate bate pe Schalke

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat marţi seara că este conştient de dificultatea meciului cu formaţia germană Schalke 04, programat miercuri seara în cadrul primei etape a Ligii Campionilor, însă speră într-o victorie a elevilor săi la Gelsenkirchen.

RomaniaTV.net
17 sept. 2013, 17:38
Laurenţiu Reghecampf: Sunt sigur sută la sută că Steaua o poate bate pe Schalke

Ne aflăm în faţa unui meci pentru care ne-am pregătit un an de zile. Ştim foarte bine ce ne aşteaptă miercuri, dar este un meci pe care vrem să-l câştigăm. Vrem să obţinem calificarea în primăvara Ligii Campionilor„, a spus Laurenţiu Reghecampf la conferinţa oficială de presă susţinută marţi în Germania.

Tehnicianul roş-albaştrilor este încrezător în forţa echipei sale şi în clasa fotbaliştilor săi, care pot pune probleme oricărei echipe din actuala ediţie a celei mai importante competiţii europene intercluburi.

Avem o echipă foarte puternică şi putem obţine victoria. Steaua s-a schimbat în ultimul an şi, dacă nemţii ne vor trata ca pe nişte victime, vor avea de suferit. Sunt sută la sută sigur că o putem bate pe Schalke, aşa cum am spus-o înainte de meciurile cu Ajax sau Chelsea. Nu văd niciun fel de problemă, jucătorii noştri sunt la un nivel foarte înalt. Dar, în fotbal se poate întâmpla orice„, a adăugat antrenorul Stelei, citat de Agerpres.

Reghecampf s-a referit şi la ultimul meci disputat de echipa sa pe pământ german, împotriva celor de la VfB Stuttgart (2-2), în sezonul trecut din Europa League, când românii au fost la doar câteva minute de victorie.

Am început bine anul trecut în Germania, dar în Europa League. Champions League este însă altceva. Trebuie să tratăm altfel adversarele noastre (…) Referitor la atmosfera de pe arena din Gelsenkirchen, nu cred că este un lucru nou pentru noi, suntem deja obişnuiţi. Este important pentru noi ca stadionul să fie plin, pentru că ne face plăcere să jucăm într-o astfel de atmosferă„, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Meciul dintre Schalke 04 şi Steaua Bucureşti va avea loc miercuri seara, de la 21,45 (ora României), pe AufSchalke Arena din Gelsenkirchen, în cadrul Grupei E a Ligii Campionilor ediţia 2013/2014.