Laurette a dat „Micul Paris” pe Paris, dar a fost dată în judecată: „M-am trezit efectiv cu procesul acesta în instanță”

Laurette a petrecut, în ultima vreme, mai mult timp în Paris, dar lipsa ei din România i-a adus și un proces. Ce are de gând să facă.

07 feb. 2024, 20:42
Laurette a dat „Micul Paris” pe Paris, dar a fost dată în judecată: „M-am trezit efectiv cu procesul acesta în instanță”
Laurette, dată în judecată după ce s-a mutat la Paris

Vedeta a uitat de „Micul Paris” și își petrece în ultima vreme mai mult timp în Paris. Absența sa dun țară i-a adus și un proces. Laurette a fost dată în judecată de o firmă care oferă servicii de telefonie mobilă și internet pentru neplata facturilor.

Citește și: Laurette vrea sprijin financiar din partea statului. Vedeta nu se mai descurcă deloc. ”Mamă singură, cu copil în creștere. Poate mă încadrez să îmi dea acei 300 de lei pe lună”

„Este vorba despre un contract pe care l-am reziliat mai devreme, un contract la o companie de telefonie mobilă, internet și televiziune. Eu am fost plecată în ultima perioadă și m-am trezit efectiv cu procesul acesta în instanță. Nici nu am știut că mi-au intentat proces, dar o să iau curând legătura cu cei care se ocupă de colectarea restanțelor sau cum se numesc. O să am o discuție cu ei. Probabil o să le plătesc ce aveam de plătit”, a declarat Laurette, la Antena Stars.

Citește și: Laurette s-a împăcat cu fotbalistul Magaye Gueye. Primele declarații: „Decât să ne chinuim, mai bine ne iubim”

Laurette, criticată de fani

Laurette s-a filmat pe peronul gării din Paris și a postat videoclipul pe TikTok. Imaginile au stârnit un val de reacții negative din partea urmăritorilor vedetei. Un internaut i-a reproșat că se comportă de parcă nu a mai mers vreodată cu trenul.

„Te comporți de parcă ai văzut prima dată tren”, a fost comentariul internautului.

Laurette nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat replica: „Mai știi! Poate până acum am fost doar cu avioane private și mașini scumpe și am luat și eu pentru prima dată trenul în Paris”.