Laurette a fost IMPLICATĂ într-un GRAV ACCIDENT RUTIER. A venit SMURD

După ce s-a reîmpăcat cu tatăl fetiţei sale şi după ce este gata sa îşi lanseze primul său videoclip muzical, viaţa fotomodelului Laurette este urmărită în continuare de ghinion. Mai exact, Laurette a fost implicată recent într-un grav accident rutier, din care s-a ales cu maşina grav avariată şi cu câteva leziuni.

RomaniaTV.net
22 apr. 2015, 13:25

După ce şi-a terminat antrenamentul la o sală de fitness din nordul Capitalei, Laurette se îndrepta spre casă, când o altă maşină a intrat brusc în cea a fotomodelului. Fiindcă maşina a fost destul de grav avariată şi pentru că Laurette acuza dureri în zona gâtului, fotomodelul a decis să cheme poliţia şi un echipaj SMURD.

BOMBĂ! Laurette s-a ÎMPĂCAT cu iubitul BĂTĂUŞ

În urma controlului medical al medicilor de pe Ambulanţă s-a constatat că fotomodelul trebuie să poarte un guler medicinal, până când aceasta va ajunge la Spital, pentru a-i se efectua un set de analize.

Contactată de echipa SpyNews, Laurette nu a putut vorbi foarte mult, dar a declarat că: „A intrat unul în mine. Mașina mea este avariată, dar ceea ce mă îngrijorează pe mine este faptul că nu mai îmi simt deloc gântul, nu pot să îl mișc. Mi-e teamă să nu fie ceva mai grav, am chemat deja Poliția, iar apoi mă duc direct la Urgențe.

Nu s-au deschis airbagurile, dar e îngrozitor ce s-a întâmplat. Mă doare și capul, nu știu ce să mă fac, sper să nu fie nimic grav. Noroc că mașina mea e ceva mai solidă, dar tot va trebui să stau cu ea în service câteva zile, iar acum chiar aveam o mulțime de treabă.”

Citeşte şi  ŞOC ÎN SHOWBIZ. Iubitul unei vedete de televiziune, ARESTAT. FOTO