Laurette, criticată de fani după ce s-a filmat pe peron, în Franța: „Zici că vezi pentru prima oară un tren”. Cum le-a dat mulatra peste nas haterilor

Laurette a decis să se mute la Paris, unde duce o viață lipsită de griji. Pentru a-și ține fanii la curent cu ceea ce se mai petrece în viața ei, mulatra a postat recent un video în care se plimbă pe un peron, în așteptarea trenului cu care urma să călătorească prin capitala Franței.

06 feb. 2024, 11:57
Laurette, criticată de fani după ce s-a filmat pe peron, în Franța: „Zici că vezi pentru prima oară un tren”. Cum le-a dat mulatra peste nas haterilor
Laurette, criticată de fani după ce s-a filmat pe peron, în Franța: „Zici că vezi pentru prima oară un tren”. Cum le-a dat mulatra peste nas haterilor

Laurette a indignat internauții cu ultimele imagini postate în mediul online. Câțiva urmăritori au criticat-o aspru pe vedetă pentru apariția ei, însă mulatra nu s-a lăsat intimidată, ci chiar le-a dat peste nas cu un răspuns pe măsură.

Citește și: Laurette vrea sprijin financiar din partea statului. Vedeta nu se mai descurcă deloc. ”Mamă singură, cu copil în creștere. Poate mă încadrez să îmi dea acei 300 de lei pe lună”

Laurette, criticată de fani după ce s-a filmat pe peron, în Franța

Laurette a dat viața din România pe cea din Paris, unde locuiește de ceva vreme. Mulatra spunea că îi este bine acolo și că simțea nevoia de o schimbare în viața ei. Și pentru că este încântată de noua sa viață, de curând, a postat mai multe imagini care au stârnit o mulțime de reacții negative din partea fanilor.

Vedeta a postat un videoclip pe TikTok, filmat pe peron, în Paris, în timp de aștepta trenul. Imaginile nu au trecut neobservate de fani, mai ales de către cei mai cârcotași, care nu au ezitat să lase comentarii negative la postarea lui Laurette.

Te comporți de parcă ai văzut prima dată tren”, a fost comentariul unui fan de pe TikTok.

@lauretteatindehou Cand ajungi in Franta#france #viral #foryoupage #foryoupage #pariscosmetics #reginaafricana ♬ So Keres Ursaru x Alberto Guta – manu ursaru

Laurette nu s-a lăsat intimidată de comentariile negative, astfel că imediat a răspuns cu aceeași monedă internautului care a încercat să o jignească. Prin răspunsul ei, mulatra a dat de înțeles că are o situație financiară bună care o ajută să se răsfețe cum își dorește.

Mai știi! Poate până acum am fost doar cu avioane private și mașini scumpe și am luat și eu pentru prima dată trenul în Paris”, a scris Laurette în comentarii.

De când este în Paris, Laurette vine mai rar în România, iar în ultima perioadă, nu s-a mai întors deloc în țară. Fix după ce a plecat, însă, a aflat că a fost acționată în instanță de o companie de telefonie mobilă pentru că nu ar fi plătit restanțele.

Este vorba despre un contract pe care l-am reziliat mai devreme, un contract la o companie de telefonie mobilă, internet și televiziune. Eu am fost plecată în ultima perioadă și m-am trezit efectiv cu procesul acesta în instanță. Nici nu am știut că mi-au intentat proces, dar o să iau curând legătura cu cei care se ocupă de colectarea restanțelor sau cum se numesc. O să am o discuție cu ei. Probabil o să le plătesc ce aveam de plătit”, a declarat Laurette, la Antena Stars.

Citește și: Laurette s-a stabilit de doi ani la Paris. Din ce face bani: „Este mai mult o şcoală de masaj şi întreţinere corporală”