Laurette s-a stabilit de doi ani la Paris. Din ce face bani: „Este mai mult o şcoală de masaj şi întreţinere corporală”

Laurette Atindehou s-a stabilit de doi ani în Franța, iar acum câteva luni s-a despărțit de Magaye Gueye, fostul atacant de la Dinamo cu care a avut o relație de trei ani și cu care avea planuri de căsătorie.

01 aug. 2023, 22:29
Laurette s-a stabilit de doi ani la Paris. Din ce face bani: „Este mai mult o şcoală de masaj şi întreţinere corporală”
Laurette s-a stabilit de doi ani la Paris. Din ce face bani: "Este mai mult o şcoală de masaj şi întreţinere corporală"

Laurette s-a stabilit de doi ani la Paris. Vedeta a plecat din România pentru a fi alături de partenerul de viață, doar că relaţia cu fotbalistul a ajuns la final. Totuşi, Laurette a ales să nu părăsească apartamentul în care au stat împreună şi lucrează în prezent la un salon de masaj.

„Eu m-am obișnuit, sunt foarte bine, sunt foarte liniștită. Mi-am făcut prieteni noi. Mi-am făcut cunoștințe. Ies ori de câte ori am timp îmagayen oraș. Momentan lucrez la un centru de spa. Este mai mult o școală de masaj și întreținere corporală. Este una dintre cele mai cunoscute școli. Nu, nu m-am mutat, tot aici stau, pentru că ne-am obișnuit, suntem în centru”, a declarat Laurette pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Câți bani câștigă Laurette din OnlyFans, platforma pe care se postează conținut pentru adulți. „Dacă doar dai sfaturi, nu poți să câștigi sume mari. Bărbații nu sunt interesați să plătească, ei vor să vadă mai mult”

Laurette a ami spus că s-a acomodat foarte bine în ultima perioadă şi simte că este permanent în vacanță de când s-a stabilit la Paris. „Fetiței mele îi place și nu îi place. Se obișnuiește. Acum pe perioada verii este la mama. Este în vacanță”, a mai spus vedeta, care nu ia în calcul să revină în România.

După speculațiile despre o posibilă aventură cu Ion Țiriac, Laurette a avut o relație cu Mihai Ştefan, alături de care are o fetiță, pe Serena Luce Maria. Vedeta a mai fost căsătorită Ciprian Nistor, de care a divorțat cu scandal după ce acesta a acuzat-o că l-ar fi înșelat cât el îi ispășea pedeapsa în închisoare. De la despărțirea de fostul fotbalist de la Dinamo, Magaye Gueye, cu care a fost aproape de căsătorie, Laurette nu s-a mai afișat cu nici un iubit!