Laurette, dezvăluri incredibile despre fostul iubit: Face parte din secta Illuminati

Un nou termen a avut loc, astăzi, în procesul custodiei pentru fetiţa lui Laurette. Bruneta susţine că Mihai Ştefan, tatăl fetiţei ei, a ignorat-o la proces.

13 oct. 2014, 14:37
Laurette, dezvăluri incredibile despre fostul iubit: Face parte din secta Illuminati

Un nou termen a avut loc, astăzi, în cazul procesului pentru obţinerea custodiei. Laurette susţine că Mihai Ştefan, fostul său iubit, a ignorat-o la proces, iar înfăţişarea sa trădează o schimbare majoră. Bărbatul ar face parte dintr-o sectă. „Eram asistentă TV. Ştia foarte bine cu cine s-a combinat. El nu a avut curajul să vorbească cu mine. A butonat telefonul şi a stat numai cu capul în jos. Mi-a scris nişte mesaje, probabil a fost sfătuit de avocatul lui, în care îmi spunea că vrea să-şi vadă fetiţa. Dacă timp de câteva luni şi-a ţinut închise telefoanele, nu a avut timp să vină să-şi vadă fiica.

O vedetă din România, ameninţată de fostul iubit: A zis că-mi trage un glonţ în cap

În casă umbli cum se umblă în casă. A fost obraznic şi în faţa instanţei, aşa cum este el de obicei. Nu am simţit nimic pentru el, doar milă. Face parte dintr-o sectă, „Illuminati”. Şi-a lăsat barbă, e foarte schimbat. Îmi spunea şi înainte de această sectă, dar eu nu-i dădeam importanţă. Cred în Dumnezeu şi atât. Eu îmi doresc ca fetiţa mea să crească într-o familie de oameni normali. Am încercat să-l privesc, să mă uit la el, dar nimic”, a declarat Laurette, în exclusivitate la „Necenzurat”. Laurette şi Mihai Ştefan s-au cunoscut în urmă cu 5 ani şi au împreună o o fetiţă, pe Serena. Din cauza agresivităţii şi geloziei bărbatului, cei doi au luat decizia de a se despărţi.

Laurette, bătută cu bestialitate de iubitul ei