Laurette, fosta protejată a lui Ion Țiriac, recunoaște tot: „Îmi plac milionarii, domnule! Ce vrei, dacă-mi plac?”

Laurette nu și-a ascuns niciodată relațiile și nici preferințele în materie de bărbați. Mulatra recunoaște că preferă milionarii drept parteneri de viață.

20 mart. 2024, 13:33
Laurette, fosta protejată a lui Ion Țiriac, recunoaște tot: „Îmi plac milionarii, domnule! Ce vrei, dacă-mi plac?”
Laurette, fosta protejată a lui Ion Țiriac, recunoaște tot: „Îmi plac milionarii, domnule! Ce vrei, dacă-mi plac?”

Laurette Atindehou nu și-a ținut la secret relațiile și se mândrește cu pasiunea ei pentru bărbații bogați, milionari de preferință.

Citește și: Laurette a dat „Micul Paris” pe Paris, dar a fost dată în judecată: „M-am trezit efectiv cu procesul acesta în instanță”

Laurette, fosta protejată a lui Ion Țiriac, adoră să fie cu milionari

Frumoasa mulatră a avut parte de bărbați puternici și potenți financiar iar acest lucru a făcut-o să nu își mai dorească persoane mediocre în viața sa. În trecut, Laurette a fost pupila lui Ion Țiriac, alături de care a fost văzută deseori atât la evenimente publice cât și în vacanțe, pe litoral. S-a scris că i-ar fi fost iubită sau protejată a magnatului, însă niciunul nu a confirmat, dar nici infirmat, informația. Invitată în cadrul podcastului „Tare de tot”, ea a recunoscut că nu se poate să nu se iubească cu bogătași.

„Sunt foarte materialistă! Îmi plac milionarii, domnule! Ce vrei, dacă-mi plac? Pot să zic că nu-mi plac? Nu neapărat milionarii! (…) Îmi plac bărbații cu situație”, a declarat Laurette.

Ea a explicat că o femeie care are un iubit milionar înflorește și îi dă poftă de viață, sentiment pe care l-a căutat în toate relațiile trecute.

„Mai bine plâng pe un iaht la Monaco decât într-o căruță la tataia la țară. (…) Nici eu n-am ajuns la milionari direct, am cunoscut și d-ăia, și d-ăia, dar nu rezonez. Tot acolo în top îmi place. Nu mai zic unde am înflorit, că știi unde”, a mai spus mulatra, cu referire la perioada în care era apropiată de Ion Țiriac. În acel timp, avea parte de plimbări cu avionul privat, era așteptată de mașină cu șofer, iar norocul ei a fost că s-a ridicat la prețențiile evocate.

Alături de Ion Țiriac, Laurette spune că s-a simțit „regina reginelor”, iar faptul că el a ales-o nu a putut decât să o facă să fie mândră de ea: „Trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să știi să glumești, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să arunci așa câte o pastilă, să știi să te faci plăcută, să fii jovială”.

Laurette a câștigat recent și bătălia cu bărbatul care a bătut-o în camera de hotel. Agresorul ei a fost închis, după ce, acum trei ani, a bătut-o cu bestialitate pe mulatră într-o cameră de hotel din Capitală. Laurette spunea că bărbatul o ademenise cu un cadou în valoare de 5.000 de euro și îi cumpărase și o lenjerie intimă de la un brand cunoscut. Întâlnirea romantică s-a transformat într-un coșmar când bărbatul a început să o lovească. Alertați de țipete, angajații hotelului au chemat Poliția.

Luna aceasta, Curtea de Apel București l-a găsit vinovat pe agresor de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri și alte violențe, condamnându-l, în final, la doi ani și jumătate de detenție, plus plata a 7.000 de euro daune morale. Timp de cinci ani după ce va ieși din închisoare, el nu va avea voi să se apropie de fotomodel.

În ultima perioadă, Laurette Atindehou s-a retras din luminile reflectoarelor, deschizându-și propria afacere, una salon de masaj, la parterul unui bloc. Ea a decis să facă și curățenie în garderobă, ocazie cu care și-a pus la vânzare rochiile de seară prin intermediul unei aplicații de profil.

Citește și: Laurette vrea sprijin financiar din partea statului. Vedeta nu se mai descurcă deloc. ”Mamă singură, cu copil în creștere. Poate mă încadrez să îmi dea acei 300 de lei pe lună”