SPECTACULOS! Cum a „combinat-o” Tzancă Uraganul pe Laurette: „Mi-a propus să…”

Tzancă Uraganul a sunat-o pe frumoasa mulatră, pentru a-i propune să lanseze împreună o piesă. "Sunt iubita lui", spune acum Laurette!

01 nov. 2020, 12:26
SPECTACULOS! Cum a „combinat-o” Tzancă Uraganul pe Laurette: „Mi-a propus să…”

Tzancă Uraganul a sunat-o pe Laurette pentru că lui i s-a părut că stilul mulatrei s-ar plia de minune pe noua piesă pe care aproape o scosese. Laurette joacă rolul viitoarei soţii în piesa al cărei clip se anunță și interesant, dar și incendiar.

„M-a sunat și mi-a propus să facem o piesă! Inițial, nu prea am vrut, pentru că stilurile noastre nu se aseamănă deloc, dar… A insistat, m-a convins. Melodia e pe stilul lui, dar pot spune că e, așa, balcanică. Eu o dau cam pe stilul meu”, a declarat Laurette pentru Cancan.

Petrecere cu manelişti, oprită de Poliţie în Bucureşti. Adrian Minune şi Tzancă Uraganul, între invitaţi

„A spus că i-a plăcut de mine că sunt mai exotică, el avea piesa asta scoasă, dar eu m-aș potrivi în ea, să cânt cu el. Mi-a trimis melodia, am ascultat-o, am acceptat”. Scurt și la obiect. „Am făcut filmările într-un penthouse, ne-am amuzat acolo, se și vede. Am comandat mâncare, asta e în acel clip. Na, și glumele noastre, ne-am mai destins. Ideea a venit, așa, pe loc. Ne era foame, am comandat și am zis, hai să facem o filmare! Dar știi că a făcut vreo 200.000 de vizualizări imediat pe Tik Tok? Piesa cred că va apărea săptămâna viitoare, mesajul ei e interesant”, a continuat Laurette.

Laurette, despre Ion Ţiriac: „Are carnea tare” VIDEO

„Eu sunt iubita lui, sau nevasta, parcă, și eu vreau plimbări, lux, opulență, el vrea o femeie de casă, la cratiță, să spăl rufe, vase. A ieșit ceva mișto”, a mai spus Laurette.