Laurette s-a împăcat cu fostul iubit, fotbalistul Magaye Gueye. Şi-au marcat împăcarea printr-un sejur romantic în oraşul îndrăgostiţilor

Împăcare neaşteptată în showbizz: Laurette s-a împăcat cu iubitul fotbalist. Când nimeni nu le mai dădea nicio şansă, în spaţiul public au apărut poze cu cei doi în cele mai tandre ipostaze.

14 iun. 2021, 16:44
Laurette s-a împăcat cu fostul iubit, fotbalistul Magaye Gueye. Şi-au marcat împăcarea printr-un sejur romantic în oraşul îndrăgostiţilor
Laurette s-a împăcat cu fostul iubit, fotbalistul Magaye Gueye

Laurette s-a împăcat cu fostul iubit. Mai exact, este vorba despre Magaye Gueye, scris Antena Stars. Fotbalistul şi frumoasa mulatră au trăit o poveste de dragoste controversată, presărată cu multe despărțiri și împăcări, dar și cu un episod care a atras după sine foarte multe critici la adresa divei.

După ce a fost agresată de un bărbat într-o camera de hotel, deși era într-o relație cu fotbalistul, Laurette a fost pusă la zid, fiind acuzată de infidelitate. Ulterior, alţi nori negri aveau să se abată asupra celor doi, Magaye Gueye fiind prins dopat cu cocaină.

Laurette s-a împăcat cu fostul iubit. Înpăcare la Paris

Dar totul e bine când se termină cu bine. Iată că norii negri s-au risipit şi cei doi au reușit să treacă peste toate momentele nefericite. Şi pentru a marca cum se cuvine împăcarea, Laurette şi Magaye au plecat într-o vacanță în Paris, acolo unde s-au simțit excepțional. Dovadă stau imaginile pe care mulatra le-a publicat din oraşul îndrăgostiţilor, dar și noul status de pe Facebook pe care l-a schimbat în urmă cu puțin timp. De asemenea, Laurette îl tăguieşte pe fotbalist în mai multe poze, chiar dacă acesta nu apare.

Citeste si Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios. Cine au fost marii absenţi de la eveniment

În urmă cu câteva luni, Laurette mărturisea că este pregătită să devină mamă din nou, iar cel pe care își dorește să îl facă tată este chiar Magaye Gueye.

Vreau să fiu un om fericit și sănătos și să fiu fericită așa cum sunt acum. Chiar sunt fericită și nu am mai fost de foarte mult timp așa. Vreau să am un băiețel și încerc să îi explic Serenei că e bine să ai un frate, pentru că și eu am un frate și e bine să ai pe cineva ca să nu fii singur”, măsrturisea Laurette într-un interviu pentru Antena Stars.

Citeste si Bodyguard-ul lui Fulgy, dezvăluiri-bombă! Scandalurile din care l-a scăpat pe fiul Clejanilor


loading...
Partenerii noștri