Laurette, mesajul de ADIO postat pe Facebook

Mai este puţin şi intrăm într-un alt an care sperăm să fie mai bun şi mai roditor decât a fost acesta. Cum după fiecare sfârşit se trage o linie şi se analizează lucrurile bune sau rele, atât oamenii obişnuiţi, cât şi vedetele s-au apucat de socoteli.

RomaniaTV.net
30 dec. 2014, 14:57
Laurette, mesajul de ADIO postat pe Facebook

La acest capitol se poate trece şi Laurette, bruneta sexy care anul acesta a trecut prin stări total opuse.

Laurette a ajuns la capătul puterilor. Mesajul EMOŢIONANT pentru fani

Recent, Laurette a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care şi-a analizat fiecare întâmplare nefericită ce a avut loc anul acesta. De asemenea, fotomodelul a dorit să îşi exprime şi dorinţele pentru anul 2015.

„S-a mai dus un an, plin de lacrimi, suferinţă şi probleme!! Un an în care am trecut prin multe, o experienţă din care am învăţat multe: cum să ierţi, să iubeşti, să plângi, să fii Fericit – Trist!!! Un an cu dezamăgiri, regrete şi vise spre viitor!!

Am învăţat să fiu puternică, chiar şi atunci când eram singură şi că întodeuna cineva este lângă Tine atunci când te aştepţi mai puţin!! Un an în care îmi doresc să las în urmă tot ce a fost urât şi să privesc spre Viitor!! Spre ca anul ce vine să îmi aducă Fericire, Linişte sufletească şi Iubire!! Asta vă doresc şi vouă!!!”, a scris Laurette pe contul de socializare.

Fanii au fost foarte atenţi la acest mesaj şi imediat au „taxat-o”. Cele mai spumoase comentarii au fost: „Ştii vorba aia..”cum îţi așterni..aşa dormi”? Suntem responsabili de ceea ce ni se întâmplă, chiar dacă ne e greu să recunoaștem asta..”, „Aşa chip angelic nu merită să fie trist”, „Sper ca Noul An să-ţi ţină zâmbetul pe faţă şi împlinirile să nu se mai termine… Meriţi ce-i mai bun… Capul sus, te pup CIOCOLATO!!”.

Citeşte şi  BOMBĂ! Laurette s-a ÎMPĂCAT cu iubitul BĂTĂUŞ