Lavinia Pârva a făcut anunţul cel mare înainte de Crăciun. I-a dat INELUL!

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică formează de mai mulţi ani un cuplu şi, în ciuda zvonurilor periodice privind faptul că relaţia lor ar scârţâi, cei doi par că nu se mai satură unul de altul. Mai mult, cântăreaţa a dezvăluit că a primit şi un inel de logodnă de la Bănică.

RomaniaTV.net
24 dec. 2016, 10:56
Lavinia Pârva a făcut anunţul cel mare înainte de Crăciun. I-a dat INELUL!

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică preferă să fie foarte discreţi în privinţa relaţiei lor şi a planurilor pe care le au împreună. Cei doi sunt ba „căsătoriţi”, ba „despărţiţi” de tabloide, însă ei ştiu cel mai bine cum le merge relaţia. Mai mult, Ştefan i-a dăruit deja un inel femeii iubite.

„Există inelul, dar nu-l port mereu. Uneori îl port, alteori nu, pentru că acel inel însemnă de fapt legătura noastră sufletească pe care eu o port în suflet”, a declarat Lavinia Pârva într-o emisiune TV.

De asemenea, bruneta a devăluit care este pentru ea secretul unei relaţii reuşite, fără probleme în cuplu: „Cred că orice cuplu funcţionează dacă e iubire necondiţionată şi dacă există până la urmă libertate, pentru că despre asta este vorba”.