Lavinia Pîrva şi-a schimbat look-ul. Vedeta s-a tuns scurt: „Mi-a fost greu sa renunţ la parul lung. Ce părere aveţi”

Odată cu venirea toamnei, vedetele simt nevoia de schimbare. Printre ele se numără şi Lavinia Pîrva, care şi-a lăsat fanii fără cuvinte cu noul său look. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. a avut curajul să se tundă mult mai scurt şi arată foarte bine.

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 14:18

Lavinia a optat pentru o tunsoare bob lung şi împărtăşit cu prietenii virtuali noua sa coafură. Deşi i-a  fost destul de greu să renunţe la părul lung, artista şi-a luat inima în dinţi şi s-a lăsat pe mâna hair stylist-ului.

Mi-a fost greu sa renunț la parul lung,însă am ales parul scurt și sănătos. Ce părere aveți?„, este mesajul scris de vedetă pe pagina sa de Instagram.

Lavinia Pîrva rupe tăcerea după ce s-a spus că Ştefan Bănică Jr. este agresiv: „Este foarte greu, foarte complicat”

Lavinia Pîrva şi-a pus SILICOANE

Lavinia Pîrva a stat o perioadă departe de showbiz, pentru creșterea copilului său și al lui Ștefan Bănică, dar acum, pentru a-și recăpăta complet încrederea în sine, a recurs la bisturiul medicului estetician.

Vedeta a slăbit considerabil, apoi a recurs și la medicul estetician. Vedeta și-a făcut o mărire de buze şi și-a pus și silicoane.

Soția lui Ștefan Bănică a făcut și un anunț referitor la intervențiile estetice la care aceasta ar fi recurs pe contul ei de Instagram.

În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face!

Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!„, a scris Lavinia Pârva.