Lăzăroiu: Ponta mi-a dat dosarele PSD-iştilor în schimbul sondajelor confidenţiale ale Alianţei D.A.

Fostul ministru Sebastian Lăzăroiu a afirmat luni seara, într-o postare pe contul său de Facebook, că i-a dat lui Victor Ponta sondajele confidenţiale ale Alianţei D.A., care ajungeau la Adrian Năstase, în schimbul dosarelor social-democraţilor, pe care le avea când era şeful Corpului de Control la Guvern.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 20:16
Lăzăroiu: Ponta mi-a dat dosarele PSD-iştilor în schimbul sondajelor confidenţiale ale Alianţei D.A.

Într-o postare pe contul său de Facebook, intitulată „Vremea confesiunilor”, fostul consilier prezidenţial şi fost ministrul al Muncii, Sebastian Lăzăroiu citează o afirmaţie a liderului social-democrat Victor Ponta pe blog: ”O teapa micuta si gingasa pentru dl. Sebastian Lazaroiu, cel cu care se lucrau sondajele discrete ale „strategilor” PSD, si care ii oferea lui Adrian Nastase date confidentiale din curtea Aliantei D.A.?

Şi tot în aceeaşi postare, Sebastian Lăzăroiu îi răspunde lui Ponta:

Da, acum dupa atata timp pot sa recunosc. Si dl.Victor Ponta stie pentru ca el a intermediat. El era persoana de legatura. De fapt era un fel de schimb. Eu ii dadeam sondaje confidentiale ale Aliantei DA care ajungeau la Adrian Nastase. EL mi-a dat dosarele tuturor pesedistilor cu afaceri necurate, pe care le avea de pe vremea cand era seful corpului de control. Multe au si aparut in presa vremii. Altele, inca nici acum. Asa a inceput o frumoasa si lunga prietenie intre mine si dl.Ponta„, precizează Lăzăroiu.

Victor Ponta a refuzat să comenteze declaraţia lui Sebastian Lăzăroiu. În schimb, preşedintele PNL, Crin Antonescu l-a criticat dur pe Lăzăroiu numindu-l „parazit mărut de bucătărie”.

Domnul Lăzăroiu era un profesionist care lua bani de la Alianţa D.A. şi dădea marfa pe sub mână oponentului politic? Faceţi sondaje la domnul Lăzăroiu pe viitor! Aceşti turnători sunt atât de tembeli încât se autodenunţă. Nu au nicio limită(…) Deci eu mă duceam, împotriva oricărei deontologii, cu marfa clientului care îmi dăduse bani şi mă duceam şi pe la Palatul Victoria să ciupesc ceva. Năstase nu-l băga în seamă şi-l băga Ponta, că-i mai tânăr, îi dădeam o bucată de caşcaval şi-mi dădea dosare?„, a spus Crin Antonescu la România TV.

Antonescu a continuat: „Nici nu ştiam de asta că există„, referindu-se la Sebastian Lăzăroiu în 2003 – 2004. „Era un fel de Andronic, un fel de parazit mărunt de bucătărie„, a mai spus Antonescu.