Le-a luat tehnologia mințile! Oamenii s-au călcat în picioare pentru noul iPhone 15, într-un mall din Dubai

După ce noul iPhone 15 a fost pus oficial în vânzare vineri, în întreaga lume, oamenii din Dubai s-au călcat în picioare la propriu pentru a intra în posesia noului telefon Apple.

24 sept. 2023, 18:16
Le-a luat tehnologia mințile! Oamenii s-au călcat în picioare pentru noul iPhone 15, într-un mall din Dubai
Bătaie pe iPhone 15, într-un mall din Dubai

Vineri, 22 septembrie, iPhone 15, ultimul model de smartphone de la Appla, a fost pus oficial în vânzare în întreaga lume. La Dubai a fost haos în magazine pentru achiziționarea noului telefon. Oamenii au stat la rând toată noaptea, afară, iar când mall-ul s-a deschis aceștia au năvălit pur și simplu, călcându-se, la propriu, în picioare.

Citește și: A început nebunia iPhone 15 în România. Unde poți precomanda noile telefoane Apple și care sunt prețurile

Unii locuitori din Dubai au fost disperați să pună mâna pe un iPhone 15 și au venit la mall cu multe ore înainte de deschidere. Zeci de persoane s-au luat la bătaie, provocând revolte și îmbrânceli, lucru ce a necesitat intervenția forțelor de ordine.

Și în India noul iPhone 15 a creat isterie. S-au format cozi de sute de perosane la magazinele Apple și au avut loc scene violente, unii oameni afirmând că au stat la coadă chiar și 17 ore. Noul smarphone, prezentat recent, este primul model al companiei Apple dotat cu USB-C.

Citește și: Noi schimbări aduse de Apple. Toți utilizatorii de iPhone trebuie să știe asta. Anunțul făcut de companie: „Va dăuna consumatorilor din Europa și din întreaga lume”