Le-a servit ceaiul în care a urinat! Menajera spera să se poarte mai frumos cu ea

O menajeră din Dubai a fost acuzată că a urinat în ceainicul familiei pentru care lucra, punându-le viaţa în pericol. Aceasta a crezut că urina îi va face să se poarte mai frumos cu ea.

RomaniaTV.net
21 iun. 2012, 19:19
Le-a servit ceaiul în care a urinat! Menajera spera să se poarte mai frumos cu ea

Procurorii au acuzat-o pe menajera indoneziană în vârstă de 26 de ani că le-a pus în mod intenţionat viaţa în pericol angajatorilor ei din Emirate pentru că a urinat în ceainic şi apoi le-a servit ceaiul cu urină.

Se pare că menajera a urinat în ceainic şi a servit ceaiul familiei de şapte ori în luna aprilie, potrivit WeirdCrime.net.

Chestionată de procurori, menajera a mărturisit că a urinat în ceainic pentru a le face „farmece” membrilor familiei pentru ca lucra, sperând că astfel aceştia or să se poarte mai frumos cu ea.

“Da, am urinat în ceai şi le-am servit ceai cu urină de aproape şapte ori în luna aprilie, înainte să fiu prinsă. Soţia angajatorului meu se plângea tot timpul…la un moment dat m-am întâlnit cu o altă indoneziancă şi i-am cerut sfatul în această privinţă. Ea m-a sfătuit să urinez în cada familiei şi să urinez în ceai înainte să îl servesc”, a mărturisit D.R.

D.R. susţine că obişnuia să pună în jur de o lingură de urină în ceainic înainte să îl servească. Se pare că toţi membrii familiei au băut din ceai.