Le Figaro: Mihai Răzvan Ungureanu, James Bond de România

Publicat: Miercuri, 29 Februarie 2012 20:57 // Actualizat: Joi, 01 Martie 2012 00:22 // Sursa: Romania TV

James Bond trăiește în România și conduce Guvernul. Da, este vorba despre premierul Mihai Răzvan Ungureanu, pe care jurnaliștii de la publicația franceză Le Figaro l-au comparat cu agentul secret din filme. Jurnaliștii au rezervat o pagină întreagă a ediției pentru a face o descriere pe larg a premierului: cu ochelarii mici și rotunzi, cu părul tuns scurt și cu aerul...juvenil.

Foto: ziuanews.ro

Nu urmărește asasini periculoși, dar înfruntă cu stoicism austeritatea. Nu lucrează sub acoperire, dar a fost șeful Serviciilor de Informații Externe. Una peste alta, asemănarea cu James Bond a premierului Ungureanu este, totuși, una trasă se păr.

Jurnalistul francez care a scris articolul despre premierul Ungureanu a spus că România ateaptă ”cu sufletul la gură” să vadă dacă premierul va fi la înălţimea misiunii sale ca într-un film de suspans cu James Bond. Mai ales că, deşi a fost şeful SIE, primul ministru este descris ca având "aerul unui băiat înţelept căruia i-au ieşit toate foarte repede”.

Cu toate acestea, premierul Ungureanu nu este vazut ca fiind un adevarat spion. Ceea ce remarcă la el jurnalistul francez este  "aerul său juvenil, cu ochelarii săi mici şi rotunzi, cu părul său tuns scurt".

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 mar 10:26
Răspunde | Votează email -1 email
eddy
Un articol interesant de citit - http://www.jurnalul.ro/interviuri/exista-doua-partide-diferite-partidul-poporului-si-partidul-familiei-diaconescu-605716.htm
01 mar 17:32
Votează email 1 email
DANNYMK
PP=PARTIDUL PwULII;DD=DRACII DRACILOR IAR DOMNUL PRÄMIER MR UNGUREANU ESTE CAL MAI SUPER ELITA POLITICIAN SI NICI O PROBLEMA CA VA SCORMONESTE PE TOTI CORUPTII SI HOTII ROMANIEI- BRAVOOOO DOMNULE MR UNGUREANUUUUU-
01 mar 08:51
29 feb 21:33
Răspunde | Votează email 0 email
Trifu Mihail
UN MONGOLOID!
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H