Leacul băbesc care ține departe răceala de Elena Merișoreanu: „Am băut un pahar și m-am făcut bine”

În acest sezn, cea mai mare problemă este răceala, care ne poate strica toată fericirea. Vremea schimbătoare și scăderea bruscă a temperaturilor ne ia pe nepregătite, iar virozele sunt la ordinea zilei. Din fericire, din moși strămoși, există o serie de leacuri care ne pot ajuta să scăpăm de simptomele neplăcute ale răcelii.

10 oct. 2023, 20:54
Leacul băbesc care ține departe răceala de Elena Merișoreanu: „Am băut un pahar și m-am făcut bine”
Leacul băbesc care ține departe răceala de Elena Merișoreanu: „Am băut un pahar și m-am făcut bine”

Cu un zâmbet mereu prezent pe chip și o energie de-a dreptul contagioasă, Elena Merișoreanu pare mai fericită ca niciodată. Motivul acestei fericiri este strănepotul ei, care a adus lumină în viața ei. Cu toate acestea, recent a trecut printr-o răceală destul de serioasă, dar a reușit să o depășească rapid cu un remediu tradițional.

Citește și: Elena Merișoreanu părăsește România! Ce vrea să facă artista în străinătate, la 77 de ani: „Cine mă aude, nu mă crede”

Nu este o surpriză că Elena Merișoreanu a devenit străbunică, iar vestea că nepoata sa Beatrice Păun, în vârstă de 27 de ani, urma să devină mamă a fost primită cu bucurie. Recent, tânăra a adus pe lume un băiețel sănătos, aducând bucurie în inimile tuturor.

Elena Merișoreanu a vorbit despre starea sa emoțională din ultima vreme, în cadrul emisiunii La Măruță, unde a fost invitată pe 10 octombrie. Cântăreața de muzică populară a mărturisit cu nostalgia vremurilor trecute că nu și-a imaginat niciodată că va deveni străbunică.

A evocat amintiri din tinerețe, vorbind despre perioada când avea doar 16 ani. La momentul respectiv a venit în București pentru a-și urma visul de a deveni cântăreață. A rămas în Capitală, unde și-a construit cariera și familia, devenind astăzi străbunica unui băiețel numit Antoni Cristian, după cum a mărturisit ea însăși.

Cătălin Măruță nu a putut să nu remarce starea sa de spirit remarcabilă, care a fost cu siguranță influențată de strănepotul său. Elena Merișoreanu rămâne mereu optimistă și plină de voie bună, așa cum a observat și moderatorul de la Pro TV.

Artista a dezvăluit că, cu câteva zile în urmă, a avut o perioadă în care nu s-a simțit prea bine din cauza răcelii. Dă vina pentru această stare de sănătate pe curățenia pe care a făcut-o și fluctuațiilor de temperatură. Cu toate acestea, a reușit să se vindece rapid cu un remediu tradițional din bătrâni.

„Zilele acestea am tot măturat curtea. Am transpirat și am răcit. Nu mi-a fost bine. Am zis – dar de ce să mă plâng? Mi-am făcut un ceai, am băut un pahar de țuică fiartă și m-am făcut bine”, a spus Elena Merișoreanu, în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Citește și: De ce nu pune Elena Merișoreanu niciodată oţet în castraveţii muraţi: „Nu fac castraveții cu oțet, doar la gogoșari pun un pic”