Leacul miraculos care dizolvă cheagurile de sânge. Academicianul Ovidiu Bojor îl recomandă în tromboflebită și ateroscleroză

Tromboflebita şi ateroscleroza afectează un procent însemnat al populaţiei de vârsta a treia şi nu numai. Profesorul Ovidiu Bojor are, însă, un remediu natural miraculos care dizolvă cheagurile de sânge, răspunzătoare de apariţia celor două boli.

27 feb. 2022, 13:00
Leacul miraculos care dizolvă cheagurile de sânge. Academicianul Ovidiu Bojor îl recomandă în tromboflebită și ateroscleroză

Leac împotriva cheagurilor recomandat de Ovidiu Bojor. Trombofeblita este consecința apariției unui proces inflamator survenit în urma formării unui cheag de sânge care blochează circulaţia sanguină la nivelul venelor. La rândul ei, ateroscleroza se manifestă prin îngustarea arterelor ca urmare a acumulării de plăci.

Leac împotriva cheagurilor de sânge, recomandat de prof Ovidiu Bojor

Reputatul profesor farmacist Ovidiu Bojor le recomandă celor afectaţi de aceste două boli un remediu pe bază de frunze de prun proaspete. Se culege o mână de frunze de prun proaspete (8-10 frunze) şi se lasă la infuzat într-o cană cu lapte de capră clocotit. Se lasă 10 minute acoperit, apoi se strecoară. Se îndulcește cu puțină miere de albine.

Pentru dizolvarea cheagurilor de pe pereții arterelor, se recomandă consumul a câte 2 căni de ceai pe zi, una dimineața și una seară, timp de 10 zile, potrivit site-ului secretele.com

Remediu împotriva febrei, anemiei, hemoroizilor

Frunzele de prun sunt la fel de eficiente în combaterea febrei şi anemiei şi în diminuarea simptomatologiei specifice bolii hemoroidale. Împotriva febrei, se pun 30 de grame de frunze mărunţite la fiert timp de 5 minute într-un litru de apă. Infuzia astfel obţinută se lasă la răcit timp de 10 minute. Se bea câte o cană de două ori pe zi.

Citeste si Reţetă excepţională de mujdei de usturoi, oferită de dr Ovidiu Bojor. Metoda de preparare le permite chiar şi celor care suferă de gastrită să-l consume

Pentru tratarea anemiei şi simptomatologiei specifice bolii hemoroidale, profesorul Ovidiu Bojor recomandă următorul remediu: se pun 30 g de frunze de prun proaspete la fiert într-un litru de apă. După ce apă începe să clocotească, se lasă 10 minute la foc mic, apoi se strecoară și se adaugă 1 linguriță de miere. Se bea câte 1 ceașcă mică pe zi, seară, înainte de culcare.

Frunzele de prun, eficiente împotriva combaterii constipaţiei

Prunele sunt o sursă importantă de carbohidraţi, vitamina C şi fibre. Fructele uscate conţin vitamina A, fibre şi isatin – un compus cu proprietăţi laxative, prezent şi în frunzele de prun.

Pentru combaterea constipaţiei, foarte eficient este următorul remediu: 30 de frunze de prun se pun la fiert timp de un sfert de oră într-un litru de apă. Infuzia obţinută trebuie băută pe parcursul a cinci zile, câte o ceaşcă după fiecare masă.

Citeste si Remediul-minune pentru hemoroizi. Calmează pe loc simptomatologia