Leacul miraculos și simplu care te pune pe picioare în doar două zile. Anihilează gripa și răceala cât ai clipi! – VIDEO

Încă suntem în sezonul gripei și a răcelilor, iar medicamentele luate din farmacii nu sunt de fiecare dată opțiunile perfecte pentru a ne simți mai bine.

30 mart. 2022, 20:56
Leacul miraculos și simplu care te pune pe picioare în doar două zile. Anihilează gripa și răceala cât ai clipi! – VIDEO

Leacul miraculos și simplu care te pune pe picioare în doar două zile. Vezi în rândurile de mai jos cum se prepară tratamentul-minune.

Leacul miraculos și simplu care te pune pe picioare în doar două zile. Anihilează gripa și răceala cât ai clipi!

„Vă garantez că niciun alt tratament, nici natural, dar nici din farmacie, nu o să vă ajute cum o să vă ajute ceea ce vă voi arăta eu astăzi. E cea mai bună metodă de tratament natural, fără administrăm intern vreo pastilă sau orice alt sirop. Se folosește doar simpla metodă a gargarei.

Acest tratament e singurul tratament pe care organismul meu l-a acceptat. Orice am încercat pentru durere în gât și tuse nu a dat roade. Trecerea de la o temperatură mare la temperatură mică e cea mai periculoasă.”, a spus fermierul Adrian, pe contul său de Youtube.

Pentru această rețetă aveți nevoie de un pahar cu apă, până în 250 de ml. Apa trebuie să fie la temperatura camerei, aveți nevoie de bicarbonat de sodiu, sare normală, de bucătărie, care să nu fie extrem de fină, iod.

În pahar se adaugă o lingură cu vârf de sare, o lingură cu vârf de bicarbonat de sodiu, iar în ultimă fază trebuie să puneți 4-5 picături de iod. Atenție mare! Nu trebuie să adăugați mai mult iod pentru că puteți avea nevoie.

Citește și: Pune patru lingurițe de amoniac în mașina de spălat. Rezultatele sunt uimitoare și te scapă de produse costisitoare! Trucul pe care orice gospodină trebuie să îl știe
După ce ați adăuga toate ingredientele, amestecați foarte bine până se dizolvă în totalitate sarea. Cel mai important lucru dintre toate este ca acest amestec să nu fie înghițit.

Tratamentul trebuie să fie doar prin gargară. Luați înghițituri mici, clătiți și aruncați, până când conținutul paharului se va consuma. Apoi, pentru o oră nu trebuie să mâncați nimic.

Citește și: Pune oțet de mere în mașina de spălat atunci când speli blugii. Rezultatul este de-a dreptul uimitor! Trucul pe care trebuie să îl știe orice român