Lecția pe care Monica Tatoiu i-a dat-o fiului ei! Cu siguranță nu o va uita niciodată. „Să-și ia un împrumut de la bancă”

Monica Tatoiu este una dintre cele mai bogate femei din România și deși lunar primește o pensie de 22.000 de lei, aceasta refuză să își ajute financiar fiul în vârstă de 30 de ani care vrea să își cumpere o casă.

14 nov. 2023, 12:24
Lecția pe care Monica Tatoiu i-a dat-o fiului ei! Cu siguranță nu o va uita niciodată. „Să-și ia un împrumut de la bancă”
Lecția pe care Monica Tatoiu i-a dat-o fiului ei!

Lecția pe care Monica Tatoiu i-a dat-o fiului ei! Recent, femeia de afaceri a dezvăluit care este motivul pentru care nu vrea să îi ofere fiului său banii de care are nevoie.

Citește și Monica Tatoiu, dezvăluiri din viața intimă: „La 16 ani, am descoperit plăcerea de a interacţiona cu băieţii şi de a face ce vrei din ei. Tata a crezut că prin căsătorie o să mă potolesc, dar eu am fost tânără și neliniștită”

Lecția pe care Monica Tatoiu i-a dat-o fiului ei!

„Nu are voie să-și cumpere apartament la bloc, doar casă pe pământ. Nu știu dacă e bine, pentru că trebuie să-și ia un împrumut, pentru că mama nu-i dă. Eu cu Victor am creat de la zero ce am creat, am plecat de la cuțit și furculiță, tata nu a vrut să-mi dea mie. Deci prima am vândut-o (nr. o proprietate din cele două), iar copilul are depuși 60.000 de euro în bancă și asta (n.r. a doua proprietate) bănuiesc că o să fie 120.000 de euro. El nu vrea în București, el are nevoie să-și facă un atelier, nu e important numărul de camere”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului „Tare de tot, cu Viorel Grigoriu”, potrivit spectacola.ro. 

Mai mult, Monica Tatoiu a subliniat că singura opțiune pe care i-a oferit-o fiului său este aceea de a se împrumuta de la ea, precum ar face-o de la bancă.

„Dacă mai are de dat o diferență, se împrumută. Dacă se împrumută de la mama, că pot să-l împrumut, la mama poți să amâni rata, la bancă nu poți. Dar la bancă să se împrumute, pentru că mama poate să moară, trebuie să învețe”, a mai spus Monica Tatoiu.

De asemenea, afacerista a recunoscut că este milionară și că în prezent are o pensie lunară colosală.

„Da (n.r este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal? Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de  22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, cum zice fata lui Mask, că trebuie toți împușcați”, a conchis milionara.

Citește și Monica Tatoiu declară război „grăsuțelor” în fuste mini. „Vouă vă plac femeile cu pulpele mari?” VIDEO