Legătura dintre Carmen Harra și milionarul Nelu Bălan. Puțină lume știe asta

Legătura dintre Carmen Harra și milionarul Nelu Bălan. Cei doi s-au cunoscut în anii '90, când afaceristul și-a deschis restaurantul din New York și au avut o relație apropiată, iar prezicătoarea i-a fost confidentă tot timpul.

26 mai 2023, 15:36
Legătura dintre Carmen Harra și milionarul Nelu Bălan. Puțină lume știe asta
Legătura dintre Carmen Harra și milionarul Nelu Bălan

Legătura dintre Carmen Harra și milionarul Nelu Bălan. Cei doi se știu de 30 de ani, când acesta s-a mutat în America și au legat o prietenie de durată, care a durat până când bărbtul a decedat.

Citește și: Carmen Harra a aruncat bomba! Cum se va distruge tot ce știm în următorii ani: „Perioada omenirii este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu”

Legătura dintre Carmen Harra și milionarul Nelu Bălan

Localul lui Nelu Bălan a găzduit numeroase vedete de la Hollywood care au poposit în New York. Carmen Harra a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui, considerându-l un om bun, dar și un om de afaceri prosper.

Prezicătoarea a declarat că se bucură de relația apropiată pe care a avut-o cu milionarul, l-a vizitat de multe ori la restaurant și au discutat o mulțime de lucruri private.

Milionarul Nelu Bălan s-a stins din viață în urmă cu două zile. El a fost cunoscut pentru afacerea deținută în New York, dar și stilul de viață extravagant. Numeroase vedete i-au călcat pragul restaurantului de lux pe care l-a deschis în urmă cu peste trei decenii, fiind și extrem de scump.

Cum se menţine în formă Carmen Harra

Chiar dacă are un real succes pe partea profesională, puţini ştiu că prezicătoarea are mare grijă de aspectul său fizic, iar antrenamentele sportive fac parte din rutina ei zilnică. În ciuda faptului că nu mai este la prima tinerețe, Carmen Harra demonstrează că este mai determinată decât multe adolescente.

Pentru românca stabilită în Statele Unite ale Americii, săptămâna a început cu un antrenament pe care îl face în fiecare luni. Atunci când nu are timă să ajungă la sală, Carmen Harra trece la treabă chiar la ea acasă. Aceasta nu vrea să se folosească de scuza că nu ajunge la sală sau că nu are timp. Așa că, își face exercițiile din confortul propriei case. (Vezi AICI imaginile)