Legătura dintre Margherita de la Clejani şi Daniela Crudu. Puţini cunosc motivul care le leagă

Margherita de la Clejani şi Daniela Crudu nu au în comun doar operaţiile estetice, pe care şi le-au făcut de-a lungul timpului, ci şi un bărbat.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 09:31

În urmă cu doi ani, Margherita de la Clejani era îndrăgostită până peste cap de un tânăr de origine iraniană care, de-a lungul timpului, s-a bucurat de atingerile Danielei Crudu.

Citește și: Primele declaraţii ale Margheritei de la Clejani după accidentul provocat în Capitală: Nu am consumat alcool, droguri nu au ieşit”

După ce Margherita și-a anunțat relația pe conturile de socializare, fanii au felicitat-o imediat pentru nouă relație și le-au spus celor doi cât de bine le stă împreună. Va potriviți și sunteți tare frumoși”, „Meritai, Marga. Sunteți minunați”, „În sfârșit! Margherita are prieten! Va potriviți foarte bine. Să vă țină mult, i-au transmis susținătorii.

Însă, nu cu mult timp înainte să o cunoască bine pe Margherita de la Clejani, tânărul a avut ocazia să o cunoască și pe Daniela Crudu, cei doi fiind surprinși, de-a lungul câtorva săptămâni în timp ce se bucurau din plin de viața de noapte din București.

Viorica de la Clejani, despre scandalul în care este implicată fiica ei, Margherita

Viorica de la Clejani ne-a acordat prima reacţie după ce a udat cu furtunul un jurnalist, care a întrebat-o despre accidentul Margheritei. Cântăreaţa susţine că nu ştie ce s-a întâmplat cu fiica sa şi că este posibil să fie influenţată de anturaj.

„Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Şi voi, ştiţi ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet. Eu sunt o persoană bună, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă iubeşte. Cum să reacţionez?! Numai mamă să nu fii!

Citeşte şi: Margherita de la Clejani, primul mesaj pe reţelele de socializare după accident. Ce a scris cântăreaţa la 5 dimineaţa

După două luni de stat în casă e normal să am o reacţie. Îmi cer scuze la domnişoara ziaristă, asta este. Este firesc să fii aşa, o mamă trebuie să îşi ierte copilul. Vin dintr-o generaţie unde n-am auzit de aşa ceva şi nu am consumat în viaţa mea. Pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea şi sunt oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea.

Eu nu m-am atins de aşa ceva. De unde să ştiu eu, o femeie de ţară, cum şi ce sunt astea. Eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea, să lăsăm autorităţile să îşi facă treaba şi după aia, orice ar fi, oricât ar greşi un copil, eu ca părinte trebuie să îl îndrept pe drumul cel bun şi să am grijă de el.

Eu nu ştiu nimic, ce s-a întâmplat, voi m-aţi luat prin surprindere, eram nepregătită. Care n-a greşit să dea cu piatra. Toţi o dată-n viaţă greşim. E normal, e firesc, sunt adolescenţi„, a declarat Viorica de la Clejani pentru România TV.