Legătura între zodii şi pietrele preţioase

Întotdeauna când alegeţi bijuteriile vreţi să le asortaţi cu îmbrăcămintea. Ştiaţi că este o strânsă legătură între pietrele preţioase şi zodii? Iată ce poţi face cu ajutorul bijuteriilor în funcţie de zodii.

RomaniaTV.net
06 ian. 2014, 08:17
Legătura între zodii şi pietrele preţioase

Berbec. Pentru cresterea diplomatiei alegeti  turcoazul si cuartul roz. Daca vreti sa linistiti gelozia si rigiditatea purtati carneolul.

Taur. Daca vreti sa aveti o atitudine pozitiva, trebuie sa purtati bijuterii cu agat, iar pentru oprirea influentelor nefaste alegeti piatra lapis lazuli.

Gemeni. Vreti mai multa hotarare si simt de responsabilitate? Purtati turcoaz si ochi de tigru. Hiperactivitatea (de care sufera in general nativii acestei zodii) si emotivitatea sunt tinute in frau cu jad si cuart roz.

Citeşte şi Zodiac românesc folcloric. Vezi care este zodia ta şi ce spune despre tine

Rac. Pentru cresterea curajului si pentru exprimarea cu usurinta a sentimentelor, bijuteriile cu hematite va  sunt de ajutor. Daca vreti sa calmati hipersensibilitatea si nevoia continua de stabilitate, va stau la dispozitie smaraldul si onixul.

Leu. Daca vreti sa fiti mai tolerante si mai sensibile, purtati ametist si cuart roz. Va calmati purtand lapis lazuli si citrinul.

Citeşte şi HOROSCOP 2014: Cum stai cu dragostea în acest an

Fecioara. Pentru a va exprima mai usor sentimentele, acvamarinul si chihlimbarul va sunt recomandate. Purtati turcoaz si safir pentru franarea emotivitatii.

Continuarea pe Lyla.ro.