Legătura secretă dintre Andra și Cristian Popescu Piedone. Puțină lume știe că sunt rude

Legătura neștiută dintre Andra și Cristian Popescu Piedone. Primarul Sectorului 5 a fost condamnat, joi, la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. Sentinţa este definitivă, astfel că la scurt timp după pronunţarea ei, s-a predat la Poliţie.

13 mai 2022, 11:34

Legătura neștiută dintre Andra și Cristian Popescu Piedone. După decizia judecătorilor, primarul a scris un mesaj pentru prietenii săi virtuali, că ”l-au luat nevinovat şi că l-au chinuit şi l-au tăvălit şase ani şi jumătate, ca pe un câine”.

Mă duc cu demnitate și cu respect, dacă justiția a considerat asta. Voi continua să lupt. Sunt vinovați, dar nu vreau să spun cine. Familia îmi dă putere. Ei știu. Nu știu doar ei. Copiii mei, dacă erau acolo, răspicat vă spuneam că nu sunt vinovat, chiar dacă aveam copiii morți. Dacă familiile alea cred că sunt vinovat le spun: „Așa să-i ajute Dumnezeu”. Voi continua să lupt. Mi-am făcut băgăjelul, mă duc și mă predau. Nu am nevoie de cătușe.”, a spus Piedone după aflarea sentinţei.

Legătura neștiută dintre Andra și Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone și prezentatorul Cătălin Măruță au o legătură de prietenie care durează de ani buni. De-a lungul timpului, primarul Sectorului 5 și familia vedetei Pro TV nu doar că au participat la numeroase evenimente împreună, ba chiar au decis să-și consolideze legătura. Așadar, Cătălin Măruță și Andra au fost nași în repetate rânduri.

Cei doi i-au cununat pe Lorena si pe Vlad, fiul lui Cristian Popescu Piedone. Ceremonia a avut loc la biserica Sfântul Spiridon, la câţiva pasi de casa părintească, drept pentru care tatăl primar a ţinut să închidă circulaţia pe stradă.

Nunta fastuoasă a avut loc la Palatul Ştirbei în prezenţa a peste 1000 de invitaţi, printre aceştia aflându-se şi fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, precum şi Ştefan Stan, fostul câştigător al emisiunii „Vocea României”.

Citeşte şi: Carmen Harra prezice divorţul anului, dintre Măruţă şi Andra: „Ei nu sunt suflete pereche”

 

La naşterea primului copil, familia Măruţă a fost cea care l-a creştinat pe David Cristian, care a fost ”primit oficial în universul creştin”, spunea prezentatorul „La Măruţă”, care se declara ”un naş mândru, foarte mândru”.

Astazi David-Cristian, a ajuns acolo unde l-a adus destinul, unde l-a adus si prenumele… A fost crestinat. Am avut bucuria sa fiu nasul acestui copil minunat. Eu si Andra l-am primit oficial in universul crestin. Iar pentru noi asta inseamna enorm. Am fost martorii unui eveniment exceptional si am vazut cum toata familia micutului David a vibrat, a lacrimat de fericire (mai mult sau mai putin pe ascuns…), s-a rugat Domnului pentru fericirea celui mai tanar membru al familiei. Ma consider cu atat mai onorat, cu cat unul dintre prenumele copilului este David, exact ca al fiului meu. Sunt un tata si un nas mandru… Foarte mandru! Sa ne traiesti David Cristian”, a spus Măruţă. ”Am fost foarte emotionata intr-o zi ca aceasta. Am plans de bucurie cand l-am vazut pe finutul nostru”, a completat şi Andra.

Andra și Măruță, nași pentru Cristian Popescu Piedone și soția sa

În anul 2012, Cătălin Măruță și Andra au fost nași de cununie pentru Cristian Popescu Piedone și soția sa, Iulia, care și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, după 25 de ani de mariaj. Ceremonia a fost atunci transmisă în direct de către postul de televiziune PRO TV, în cadrul emisiunii vedetei Pro TV.

Cătălin Măruță și Cristian Popescu Piedone nu au ascuns niciodată prietenia dintre ei, iar Primarul Sectorului 5 era invitat adesea la emisiunea moderată de soțul Andrei. De altfel, este memorabil cadoul pe care Cătălin l-a primit din partea lui Piedone, în anul 2013: un ponei adorabil pe nume Joris.