Legătura neştiută dintre Floricica Dansatoarea şi Florin Salam: „M-a luat acasă și am rămas 6 luni, pe urmă am plecat. Nu știa ce să-mi mai facă, îmi făcea toate plăcerile”

Floricica Dansatoarea a avut o legătură foarte apropiată cu mama lui Betty Salam, regretata Fănica. Într-o discuţie purtată cu Betty pe TikTok, Floricica a dezvăluit relaţia pe care a avut-o cu familia manelistului Florin Salam, mai exact cu fosta lui soţie, care a decedat la doar 27 de ani, răpusă de ciroza hepatică.

17 dec. 2022, 14:54
Legătura neştiută dintre Floricica Dansatoarea şi Florin Salam: „M-a luat acasă și am rămas 6 luni, pe urmă am plecat. Nu știa ce să-mi mai facă, îmi făcea toate plăcerile”

Floricica Dansatoarea şi Florin Salam au o relaţie despre care nimeni nu a ştiut până acum. Aceasta a povestit pe TikTok, într-un dialog cu Betty Salam, cum a fost luată de la orfelinat de mama lui Betty şi crescută ca şi cum ar fi fost copilul ei. Dezvăluirea a fost confirmată de Betty Salam.

Legătura neştiută dintre Floricica Dansatoarea şi Florin Salam

Fănica Salam a adus-o pe Floricca în casa ei și a avut grijă de ea. A vrut să îi dea o mână de ajutor și timp de 6 luni Floricica Dansatoarea a locuit în casa celebrului manelist.

Mama lui Betty mi-a fost prietenă adevărată.(…) M-a luat la ea acasă, avea o mamă foarte bună, ajuta pe toată lumea. M-a luat la ea acasă și am rămas 6 luni, pe urmă am plecat. Nu știa ce să-mi mai facă, îmi făcea toate plăcerile. Mă iubea mai mult pe mine decât pe surorile ei”, a spus Floricica Dansatoarea, pe TikTok.

Mulți dintre internauți au fost surprinși de poveste și nu au crezut-o. Însă, Betty, fiica lui Florin Salam, a intrat și ea în live și a confirmat totul.

Multă lume nu știe asta, Floricica. Binele se face în liniște”, a spus Betty Salam.

Betty, geloasă pe Floricica Dansatoarea pentru că trebuia să împartă cu aceasta atenţia mamei ei

Cele două au depănat amintiri de pe vremea când locuiau sub acelaşi acoperiş. La acea vreme, Betty avea doar 4 ani şi îi displăcea teribil prezenţa Floricicăi în casa ei. Micuţa nu voia să împartă atenția mamei sale cu nimeni.

Citeste si Florin Salam, devastat de durere. Un apropiat al manelistului a murit. Familia cântărețului suferă teribil

„Betty mă trăgea de păr când vedea că mama ei mă iubea foarte mult. Se lua mama ei de ea: ‘Las-o mamă, că e amărâtă. E o fată de la casa de copii’. Era geloasă Betty. Îmi rupea părul din cap. Aveai 4 anișori. Îi spunea mamaia ta: ‘Cât stă Floricica aici? Nu mai pleacă?’ și spunea mama ta: ‘Dar pleacă tu. Pe Floricica nu o dau afară. O las să stea cu mine’. Mă iubea mult mama ei, Dumnezeu să o ierte! Vreau să mă duc și eu la cimitir la ea”, a mai spus Floricica Dansatoarea.

@alexst868 #foryou #viral #protest #fyp #uk #salam #betty #florinsalam #trist #durere #doliu #mama #missyou ♬ Sad Emotional Piano (main version) – DSproductions