Legătura neștiută dintre Florin Dumitrescu și noii jurați de la Chefi la cuțite. Ce mesaj neașteptat le-a transmis bucătarul

După refuzul lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de a continua colaborarea pentru Chefi la cuțite, Antena 1 a decis cine vor fi jurații noului sezon.

14 dec. 2023, 10:02
Legătura neștiută dintre Florin Dumitrescu și noii jurați de la Chefi la cuțite. Ce mesaj neașteptat le-a transmis bucătarul

Noul sezon Chefi la cuțite va avea patru bucătari, în loc de trei. E vorba despre Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner.

După ce s-a aflat public numele lor, Florin Dumitrescu a transmis un mesaj pe care internauții l-au perceput ca fiind pentru cei patru jurați.

„Gânduri de azi: salut cu respect ziua de luni, trezit cu noaptea în cap și ambiție cât să ajungă încă vreo 30 de ani de acum încolo dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd. Dacă văd, nu înseamnă că trebuie să reacționez. Dar gândul meu e bun și pașnic, pentru că așa am fost educat!”, a fost o parte din mesajul postat de fostul jurat.

Citește și Finala Vocea României 2023. Cotele la casele de pariuri, cine este marele favorit la trofeu şi la premiul de 100.000 de euro

Florin Dumitrescu a postat ulterior un mesaj în care le explica internauților că nu făcea referire la emisiunea Chefi la cuțite. Mai mult, bucătarul a mărturisit că a vorbit cu noii jurați ai show-ului fiindcă îi cunoaște atât pe Richard Abou Zaki, cât și pe chef Ștefan Popescu și Orlando Zaharia, ei fiind de multe ori invitați în emisiune.

„Această postare nu are nicio legătură cu noul juriu al emisiunii din care am făcut parte și al cărei nume nu am voie să îl menționez. Pe băieți (cei cu care sunt mai apropiat și îi cunosc) i-am felicitat în mesaje personale. Mesajele din această postare sunt cu o altă direcție și sunt convins că și-au atins destinația”, a explicat Florin Dumitrescu, pe contul lui personal de Instagram.

De ce i-a dat Antena 1 în judecată pe foștii jurați de la Chefi la cuțite

Antena Group, care deține Antena 1, a anunțat la final de noiembrie că a deschis câte un proces pe numele fiecăruia dintre chefi, la Tribunalul Bucureşti. După ce a aflat că a fost dat în judecată, Cătălin Scărlătescu a oferit și primele declarații în acest sens. Fostul jurat a dezvăluit că se aștepta să ajungă în instanță, cu toate că este nevinovat.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au refuzat să mai participe la filmările pentru noul sezon al emisiunii, care ar fi trebuit să înceapă cu două luni în urmă. Ei spuneau că sunt prea obosiți și că vor să renunțe.

Citește și Şpagă de 15.000 de euro la angajare în spitalul unde o gravidă a murit în chinuri. Au fost reţinute 11 persoane, patru dintre ele fiind deja sub control judiciar

„Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată… Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva, `băi, v-a dat în judecată Antena!` Îți dai seama că ne așteptam să ne dea. Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru Cancan.ro.