Legătura secretă dintre Alex Bodi și clanul Caranilor! Care sunt lucrurile care îl leagă de anchetă și de dosarul DIICOT

Se pare că Alex Bodi nu este numai un „Don Juan” al Capitalei, ci este înhăitat și cu unii dintre cei mai periculoși interlopi. Acesta are legături cu clanul Caranilor, cei care au fost, de curând, ridicați pe sus de către DIICOT. Iată despre ce este vorba.

30 nov. 2023, 10:32
Legătura secretă dintre Alex Bodi și clanul Caranilor! Care sunt lucrurile care îl leagă de anchetă și de dosarul DIICOT
Legătura secretă dintre Alex Bodi și clanul Caranilor! Care sunt lucrurile care îl leagă de anchetă și de dosarul DIICOT

Alex Bodi nu este străin de prima pagină a ziarelor de cancan, unde apare în mod frecvent. De această dată, însă, nu este vorba despre viața lui amoroasă sau despre noile cuceriri, ci despre legăturile dintre acesta și unul dintre cele mai periculoase clanuri de la noi din țară. Se pare că fostul iubit al Emei Uta are relații extrem de stranse cu clanul Caranilor, care în urmă cu puțin timp a fost ținta DIICOT.

Citește și: Alex Bodi, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Ema Uta, cu doar câteva zile înainte de nuntă: „Ne vedem fiecare de viața noastră”

Alături de Tzancă Uraganu și ginerele miliardarului Ioan Niculae, Alex Bodi este prezent în rechizitoriul grupării Caranilor, întocmit de procurori. Fostul iubit al Emei Uta a avut conexiuni strânse cu membrii temutului clan, care își propunea să-și extindă influența în zone cheie ale Capitalei și de-a lungul litoralului. Individul cunoscut drept „Musculosul” s-a întâlnit cu liderul clanului Caran, Costel Răducan, și alți membri de top ai acestuia. Prin intermediul lui Bodi, un membru al grupului a utilizat, începând cu 2 iulie 2021, un autoturism Mercedes S500, achiziționat din Cehia prin leasing.

Sezonul estival a fost intens pentru Bodi și clanul Caranilor. Începând cu iulie 2021 și până în prezent, Costel Răducan, Aurel Răducan, Emil Răducan și alți membri ai clanului Caranilor au petrecut fiecare weekend pe litoral, preferând zonele de lux ale stațiunii principale din județul Constanța. Aceștia s-au cazat în locuri de prestigiu, cum ar fi White Tower Mamaia, Hotel Regal Mamaia și Milano Blue Hotel.

Investigațiile procurorilor au dezvăluit că membrii clanului Caran frecventează clubul Breeze Mamaia, iar în mai multe rânduri au fost văzuți la aceeași masă cu Alex Bodi și Nuredin Beinur, cunoscut sub numele de „Spaima litoralului”. Nu au lipsit nici fetele atrăgătoare, care au contribuit la animarea atmosferei.

„Costel a luat niște apartamente de acolo și eu am stat cu Costel la White Tower, în apartamentul lui Bodi, sus, și apartamentul pe care nu l-a luat. La White Tower, l-am lăsat pe Ionuț, știi? Și Ionuț a vrut să-i plătească la ăla lui Costel, să-i dea bani, știi?”, este o parte din discuția dintre doi membri ai Caranilor.

Și clinciuri ar fi existat între Bodi și gruparea infracțională. Ionuț Ranete i-a transmis lui Puiu Eduard Ivan că s-ar fi luat de „Musculos”, când se afla la restaurantul Arogant. Iar doi dintre liderii Caranilor, Costel și Aurel, i-ar fi reproșat că nu a cerut procent pentru intervenția făcută:

„Bă.. tot tu ești nebun la cap? Păi dacă eu fac discuții pentru tine și eu trec peste Aurel și peste Costel? Că mi-a spus acum.. Atunci, la Arogant … Știu când ai venit așa … Și te-ai luat de Bodi și ai vorbit pe tonul ăla, dar am tăcut din gură! De ce ai purtat discuția aia? Ai făcut intervenție? Păi de ce-i faci mă intervenție tu fără să-ți iei procent? Pentru ce? Pentru că e fratele meu…aaaa…atunci dacă ai făcut, taci din gură!”

Citește și: Alex Bodi îl demolează pe Dorian Popa după ce acesta l-a atacat pe Călin Donca: „Ce fel de caracter poţi să ai tu ca bărbat, şi pe deasupra mai vorbeşti şi de Dumnezeu, când tu eşti cel mai mare Iuda?”