Legăturile bizare dintre morţile vedetelor: Blestemul Poltergeist şi Playboy. Ce este Club 27?

Nimic nu e intamplator, iar viata de zi cu zi ne ofera cat mai multe dovezi in acest sens. Sunt circumstante care ne fac sa ne gandim de ce, cum, care este mecanismul, care este intelesul?

RomaniaTV.net
21 dec. 2017, 09:26
Legăturile bizare dintre morţile vedetelor: Blestemul Poltergeist şi Playboy. Ce este Club 27?

Iata care sunt legaturile bizare dintre mortile vedetelor. Ce este blestemul Poltergeist. Sunt vedetele Playboy blestemate? Ce este Club 27? Cititi in continuare si veti afla.

Kurt Cobain si Layne Staley

Daca stii cine este primul, vei sti si cine este al doilea. Kurt Cobain a fost vocalistul trupri Nirvana, iar Staley a fost covocalistul trupei Alice in Chains. Cei doi au fost figuri marcante ale anilor ’90, dar acesta nu este singurul punct comun. S-au nascut in acelasi an, 1967, au avut acelasi viciu – cocaina – si au murit in aceasi zi – 5 aprilie, la 8 ani distanta. Kurt Cobain s-a sinucis in 1994, iar Staley a decedat in 2002 in urma unui cocktail de droguri similar cu cele care i-au doborat si pe John Belushi si Chris Farley.

Citeşte şi SECRETELE murdare ale unei DIVE: Consum de cocaină şi orgii cu alte vedete FOTO

De ce mor partenerii lui Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton pare sa aiba probleme cu partenerii din film. Toti mor. Intrigile au aparut dupa ce a murit Bernie Mac (9 august 2008). Lista actorilor care au murit dupa ce au jucat alaturi de Billy Bob Thornton este destul de mare” Heath Ledger (22 ianuarie 2008), J.T. Walsh (27 februarie 1998), John Ritter (11 septembrie 2003), Jim Varney (10 februarie 2000) si Patrick Swayze (14 septembrie 2009).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.