Legea Picnicului a primit undă verde din partea Comisiei de Mediu a Camerei Deputaţilor

Legea Picnicului  a trecut și de Comisia de Administrație Publică și Protecția Mediului, din Cameră Deputaților, cu doar două abțineri.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 08:44
Legea Picnicului a primit undă verde din partea Comisiei de Mediu a Camerei Deputaţilor

Legea, care este un proiect inițiat și susținut de Asociația Green Revolution, împreună cu patru parlamentari, Sulfina Barbu, deputat PDL, Carmen Moldovan, deputat PSD, Adriana Saftoiu, deputat PNL, Attila Korodi, deputat UDMR, urmează să fie trimisă în plenul Camerei Deputaților pentru votul final.

După raportul Comisiei, legea va ajunge pe masa Biroului Permanent care o va programa pentru dezbateri și, respectiv, vot final, cel mai probabil săptămâna viitoare.

„Ma bucur că legea a primit undă verde de la colegii mei din Comisie. Este o lege de suflet pentru mine, prin care sperăm că vom schimbă România, că o vom face mai curată. Legea Picnicului este o lege pentru cei care iubesc picnicul, dar, în aceeași măsură, și România curata”, a declarat pentru Green Report, Carmen Moldovan, deputat PSD.

„Le mulțumim celor patru parlamentari pentru sprijinul acordat realizării și promovării Legii Picnicului. Credem că această inițiativă va reuși să reducă poluarea cauzată de picnic și, în același timp, va reuși să-i educe pe români să aibă o mai mare grijă cu ceea ce lasă în urmă atunci când ies la iarbă verde”, a declarat Raluca Fiser, președintele Asociației Green Revolution.

„Aceasta decizie confirmă pregătirea minuțioasă a proiectului de lege și sunt convins că, după votul final, sper eu, majoritar, al plenului, autoritățile locale vor avea un instrument eficient pentru a menține în condiții bune zonele de recreere”, a spus Attila Korodi, deputat UDMR.

Legea Picnicului, primul proiect Green Politics. Citeşte mai mult pe green-report.ro.