Legea privind izolarea şi carantina, dezbătută azi de Senat. Premierul Ludovic Orban participă la şedinţă

Plenul Senatului se reuneşte, joi, pentru a dezbate şi vota legea privind izolarea şi carantina. Guvernul a anunţat că premierul Ludovic Orban va participa la şedinţă. Proiectul legislativ iniţiat de Executiv a fost dezbătut mai multe zile în Comisia Juridică. Senatorii jurişti se reunesc începând cu ora 11 pentru a emite raportul.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 07:23
Legea privind izolarea şi carantina, dezbătută azi de Senat. Premierul Ludovic Orban participă la şedinţă

Senatorii se reunesc în şedinţă, joi, la ora 12:00, pentru a vota legea privind carantina şi izolare, transmite News.ro.

Premierul Ludovic Orban va participa la şedinţa de plen, a anunţat Guvernul.

Replica lui Marcel Ciolacu, după ce Klaus Iohannis a acuzat PSD de cinism. „Nu ne șantajaţi cu pandemia ca să omorâţi democraţia!”

De la ora 11, senatorii se întrunesc în şedinţa Comisiei juridice pentru a adopta raportul necesar în aşa fel încât actul normativ să intre în dezbaterea plenului.

Nelu Tătaru: „Carantinarea trebuie să se facă gradual. Orice cetăţean va merge într-un spaţiu”

Potrivit sursei citate, premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seară, că „se pare că s-au înţeles în comisie”, astfel că va fi finalizat raportul la lege privind carantina.

„Aştept să fiu informat când este convocat plenul, pentru a participa la plen, ca să susţin proiectul de lege”, a precizat Ludovic Orban.

STUDIU Sectoarele de activitate cu cele mai mari vânzări în perioada post-izolare. Ce alimente au cumpărat românii cu preponderenţă