Legiştii au stabilit cum a murit Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă era drogat în momentul accidentului. Când va fi înmormântat

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au mers marţi la morga Cimitirului Central din Constanța pentru a ridica trupul neînsufleţit al fiului lor. Între timp, medicii legişti au stabilit din ce cauze a murit creatorul de modă. Potrivit rezultatelor preliminare, Răzvan Ciobanu era drogat în momentul producerii accidentului. Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa într-un accident teribil petrecut în judeţul Constanţa. Autoturismul de lux pe care îl conducea s-a răsturnat și a intrat în mai mulţi copaci. 

RomaniaTV.net
30 apr. 2019, 11:34
Legiştii au stabilit cum a murit Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă era drogat în momentul accidentului. Când va fi înmormântat

Rezultatul necropsiei în cazul lui Răzvan Ciobanu a arătat că acesta a murit în urma unei hemoragii interne, testele preliminare indicând şi faptul că designerul vestimentar ar fi consumat droguri. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, necropsia în cazul lui Răzvan Ciobanu a arătat că moartea a survenit din cazua rănilor provocate de accidentul rutier. Astfel, el a suferit un traumatism cranian şi o hemoragie internă.

De asemenea, testele preliminare au arătat că în sângele creatorului de modă se aflau substanţe interzise. Analizele amănunţite urmează să determine despre ce substanţă era vorba şi ce cantitate se găsea în organism, iar acestea vor fi finalizate în câteva săptămâni. Acestea sunt rezultate preliminarii, urmând ca în următoarele trei săptămâni să iasă rezultatele analizelor toxicologice. Analizele preliminare nu constituie probă la dosar. 

Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Necropsia va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. De asemenea, poliţiştii precizează că varianta sinuciderii nu poate fi luată în calcul la acest moment.

Avocata Laura Vicol, prietenă a creatorului de modă, a anunţat că marţi trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu va fi depus la capela Progresul, înmormântarea urmând a avea loc joi.

Citește și: Trupul lui Răzvan Ciobanu, ridicat de la morgă. Legiştii anunţă cum a murit creatorul de modă: A suferit o puternică hemoragie craniană

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier. Scenele teribile s-au petrecut în localitatea Săcele, județul Constanța. Mașina condusă de Răzvan Ciobanu, care se întorcea de la mare, a ieșit cu viteză de pe șosea, a mers aproape un kilometru pe câmp şi a lovit mai mulți copaci.

Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Trupul neînsuflețit al creatorului de modă a fost dus la morgă, pentru necropsie. Medicii legişti vor stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. De asemenea, poliţiştii precizează că varianta sinuciderii nu poate fi luată în calcul la acest moment.


loading...
Partenerii noștri