Leo de la Kuweit și-a anulat nunta și botezul, după ce iubita lui ar fi plecat de acasă. Manelistul nu scapă nici de problemele cu interlopii

Leo de la Kuweit ar fi decis să-și anuleze nunta și botezul, care ar fi trebuit să aibă loc în curând, după ce iubita lui ar fi plecat de acasă.

11 sept. 2023, 08:30
Leo de la Kuweit și-a anulat nunta și botezul, după ce iubita lui ar fi plecat de acasă. Manelistul nu scapă nici de problemele cu interlopii
Leo de la Kuweit și-ar fi anulat nunta și botezul

Pentru că este plecat destul de des de acasă, având cântări în toată țara, Leo de la Kuweit ar fi început să se certe foarte des cu iubita lui, așa că, la un moment dat, când manelistul nu era acasă, femeia s-ar fi mutat la o altă adresă.

Celebrul manelist s-ar fi supărat foarte tare, mai ales pentru că urma să organizeze alături de partenera sa petrecerea de botez și de nuntă, nu peste mult timp. Acesta le-ar fi spus apropiaților că urmează să anuleze evenimentul.

Citește și: Leo de la Kuweit a fost jefuit. Hoţii au plecat cu 20.000 de euro, ceasuri şi câteva sute de grame de aur

Totodată, pe pagina sa oficială, artistul susține că este căsătorit, iar pe profilul personal Leo de la Kuweit apare ca fiind singur. Femeia s-ar fi întors acasă, dar manelistul nu pare că are de gând să se lase înduplecat, scrie spynews.ro.

Manelistul, un protejat al lui Mircea Nebunu, ar fi fost luat în vizor de doi dintre cei mai de temut și respectați lideri interlopi din București – Nuțu Cămătaru și Aurel Caran, care i-ar fi reproșat faptul că deși a primit bani în avans nu s-a prezentat la evenimentele organizate de apropiații lor.

Leo de la Kuweit a devenit, în urmă cu doar câteva luni, tată de fetiță. Cel care a dat vestea cea mare a fost chiar el, printr-un mesaj emoționant pe Facebook, alături de o poză cu fiica manelistului.

Citește și: Bianca Drăgușanu aruncă bomba: „Un bărbat sărac e un bărbat prost. Să mă învețe ce? Cum să cheltuim banii mei împreună?”

„Dumnezeu ne-a binecuvântat azi! Cu cea mai frumoasă floare din grădina lui. Îți mulțumim, Doamne, ne-ai adus fericirea pentru tot restul vieții”, a fost mesajul proaspătului tătic

Manelistul a ales un nume special pentru micuța lui – Azaleea Maria. Azaleea simobilizează „etern”, „nesfârșit”. Acesta a fost atent să aleagă pentru fiica lui și un nume românesc, care este foarte îndrăgit și popular la noi în țară. Maria înseamnă „copil dorit”, „stea de mare”, dar și „mare a amărăciunilor”