Leo de la Roșiori, un familist convins. Manelistul își face timp pentru cei dragi, indiferent de situație

Leo de la Roșiori duce o viață de vis. Artistul își face timp pentru familie, indiferent de situație. Cum a fost surprins celebrul manelist.

13 ian. 2024, 13:38
Leo de la Roșiori, un familist convins. Manelistul își face timp pentru cei dragi, indiferent de situație
Leo de la Roșiori, cu familia în mall

Celebrul Leo de la Roșiori a fost surprins în mall, alături de familia sa, într-o demonstrație fascinantă a echilibrului său între carieră și viața de familie.

Sesiune de shopping a pornit într-un magazin de ochelari, unde Leo de la Roșiori și familia lui s-au plimbat printre numeroase modele.

Citește și: Ce-i interzice să facă Piero Ferrari soției sale. Romina Gingașu nu iese din cuvântul miliardarului: „Noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților”

După ce au vizitat mai multe magazine, deși nu au făcut nicio achiziție, s-au bucurat de timpul petrecut împreună. Întâlnindu-se cu prietenii în mall, manelistul și-a făcut timp pentru a socializa și a imortaliza aceste momente printr-o serie de poze, potrivit SpyNews.

Apoi, artistul și familia sa au mers către cinematograf, cu un mic incident în drum. Au preferat să nu intre la film și au continuat călătoria spre un magazin de articole sportive.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi. Actrița și Cosmin Curticăpean vor deveni părinți a patra oară

În așteptarea soției sale, care a făcut o oprire la baie, Leo de la Roșiori a făcut o pauză la o cafenea. Acesta a savurat un moment de relaxare în așteptarea celor dragi. Acesta și-a continuat ziua prin vizitarea unui magazin de cărți, evidențiind diversitatea intereselor sale.

Astfel, manelistul a demonstrat că, indiferent de agitația vieții publice, rămâne un soț și tată dedicat, făcând loc momentelor prețioase alături de cei dragi.