Leo de la Strehaia, de urgență la spital, la o zi după ce a fost eliberat. Care este starea de sănătate a omului de afaceri

Leo de la Strehaia, de urgență la spital, la o zi după ce a fost eliberat. Omul de afaceri este urmărit de ghinion de ceva vreme, la câteva ore după ce a ieșit din închisoare, s-a simțit rău și a fost dus la spital. Deși se știa că suferă de anumite afecțiuni, nimeni nu se aștepta la o asemenea veste tristă.

07 sept. 2023, 10:00
Leo de la Strehaia, de urgență la spital, la o zi după ce a fost eliberat. Care este starea de sănătate a omului de afaceri
Leo de la Strehaia, de urgență la spital

Leo de la Strehaia, de urgență la spital, la o zi după ce a fost eliberat. La data de 5 septembrie, omul de afaceri a părăsit penitenciarul unde a executat o pedeapsă de doi ani. În spatele gratiilor, s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate, ajungând de mai multe ori pe mâna medicilor.

Citește și: Descinderi la rudele lui Leo de la Strehaia. Zeci de monede aur erau îngropate în curţile caselor VIDEO

Leo de la Strehaia, de urgență la spital, la o zi după ce a fost eliberat

Nici bine nu a simțit ‘gustul’ libertății și a ajuns, din nou, pe mâna medicilor. Chiar Leo de la Strehaia a postat o imagine de pe patul de spital, în care are o branulă în mână. De asemenea, lângă pat se află și un aparat pentru monitorizarea pulsului, pe semne că starea lui a fost destul de rea.

Leo de la Strehaia, prima zi după eliberare, la spital”, este mesajul postat de către Leo, pe contul lui de Facebook.

Leo de la Strehaia a fost jefuit de o sumă uriașă de bani

Leo de la Strehaia a rămas fără o sumă colosală de bani în timp ce era la spital. Fiul său cel mic, Alin Mihai, a făcut noi dezvăluiri despre ce se întâmplă în viața acestuia. A primit o nouă lovitură din partea nurorii lui, soția fiului cel mare, Ursu. A fost șantajată de un bărbat și obligată să fure bani din familia de la Strehaia.

Un bărbat a profitat de cumnata mea Mihai Camelia știind că aceasta avea tulburări. A abuzat de ea și a filmat-o în ipostaze pornografice, ulterior șantajând-o. Zile la rând a pus presiune pe ea să plece cu el din țară și să fure banii familiei de acasă. Din informațiile mele în acest moment este pe cale să plece cu ea din țară”, a spus Alin Mihai, fiul mai mic al afaceristului, pentru Fanatik.

Nora lui Leo a sustras din casă 20 de galbeni, care valoarează o avere, pentru cei care au șantajat-o, iar aceștia vor acum să fugă din țară.

Mihai Camelia, zis Lumina, este nevasta fratelui meu Ursu, care în prezent este în închisoare. Camelia a furat din casa de la Strehaia 20 de galbeni de aur, galbenii Patroanei, în timp ce noi fiind la spital la București cu tatăl meu Leo. Lumina știa unde sunt galbenii și i-a luat la presiunile acelui băiat și vor să plece cât mai repede din țară”, a mai completat membrul familiei de la Strehaia.