Leonard Doroftei a renunțat complet la alcool. Fostul pugilist pierduse controlul: „Am avut momente, dar am reușit să mă regăsesc”

Leonard Doroftei a renunțat complet la alcool. Fostul pugilist s-a mutat de ceva vreme în Canada, și-a deschis propria sală de box la Montreal, într-o hală industrială, și și-a schimbat total viața. A reușit să slăbească considerabil, iar acum se dedică pasiunii sale.
Alina Costache
09 iun. 2024, 17:32
Leonard Doroftei a renunțat complet la alcool. Fostul pugilist pierduse controlul:
Leonard Doroftei a renunțat complet la alcool

Leonard Doroftei a renunțat complet la alcool. Fostul sportiv și-a croit o nouă viață în Canada, unde locuiește de mai bine de cinci ani. Nu a mai consumat deloc alcool, iar asta l-a ajutat să slăbească 20 de kilograme.

Citește și: Soția lui Leonard Doroftei, adevăruri inedite despre soțul său. Cum i-a legat soarta fără ca ei să își dea seama

Leonard Doroftei a renunțat complet la alcool

Da (n.r. alcoolul schimbă vieți) și spun din toată inima da. Am avut momente (n.r. în care a pierdut controlul), dar am reușit să mă regăsesc. Am luat o decizie, am plecat, m-am focusat pe ce aveam de făcut și am înțeles că dacă vreau să fiu un antrenor de top și să dau tot ce e mai bun, nu pot să mă duc mahmur la antrenament dimineața.

Nu am avut nici anturajele cu care eram obișnuit, pentru mine a fost o decizie fantastică. Gândește-te că în câteva luni am dat jos 20 de kilograme. Când am ajuns și am dat de sală, antrenamente, m-am simțit ca un pește în apă”, a declarat fostul pugilist în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Leonard Doroftei a mai povestit că a crescut lângă un tată dependent de alcool, iar la un moment dat, a suferit un accident la locul de muncă și a rămas paralizat.

M-a afectat, eram copil, am plâns pentru treaba asta (n.r. pentru că a bătut-o pe mama sa), dar nu a fost un tată rău, a fost cu băutura. A avut un accident pe șantier și avea momente în care o lua razna.

A rămas cu paralizie și cu toate astea ne-a făcut casa în care am trăit ani mulți, până ne-am făcut mari. Când bea, nu mai era el. Îmi aduc aminte de parcă a fost ieri, m-a marcat, a fost o singură dată (n.r. când i-a bătut mama)‘, a mai declarat Leonard Doroftei.