Soția lui Leonard Doroftei, adevăruri inedite despre soțul său. Cum i-a legat soarta fără ca ei să își dea seama

Soția lui Leonard Doroftei, Monica, a vorbit despre soțul său, într-una dintre rarele sale interviuri. Partenera de viață a campionului a oferit detalii inedite din viața lor de cuplu, dezvăluind și cum au ajuns să fie împreună.

08 mart. 2024, 17:17
Soția lui Leonard Doroftei, adevăruri inedite despre soțul său. Cum i-a legat soarta fără ca ei să își dea seama
Soția lui Leonard Doroftei, adevăruri inedite despre soțul său. Cum i-a legat soarta fără ca ei să își dea seama

Într-un interviu rar acordat în urmă cu câţiva ani, Monica Doroftei a vorbit despre momentul în care s-a cunoscut cu marele campion, dar şi despre propunerea acestuia de a-i deveni soție.

Citește și: Ce salariu are Leonard Doroftei în Canada, după ce a fost numit cerşetor în România: „Lucrez de luni până luni, fără pauză”

Soția lui Leonard Doroftei, adevăruri inedite despre soțul său

Monica Doroftei a povestit cum s-a cunoscut cu marele campion și cum au ajuns să formeze un cuplu longeviv și fericit.

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992, la mătușa lui, respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și…mai ales curios! Mi-a pus o grămadă de întrebări…acum ne amuzăm când ne amintim!…Am fost supusă, practic, unui test de personalitate. Și acum îmi aduc aminte cum era îmbrăcat și felul în care încerca să se apropie de mine. În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj, iubire necondiționată și lista poate să continue”, a povestit soția lui Leonard Doroftei în trecut.

Monica și-a amintit cu exactitate și momentul în care partenerul său a cerut-o în căsătorie, lucru total neașteptat pentru ea.

„Trecuseră doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă, simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea sa fim împreună și că-și dorește mai mult decât orice sa fiu soția lui. Am simțit că leșin! Îl iubeam cu toată ființa mea”, a mai spus Monica Doroftei, conform femeide10.ro.

Citește și: Leonard Doroftei a făcut anunţul din Canada: „Eram plin de sânge, așa câștigam banii”