Leonard Doroftei, aproape de o revenire de senzație în ring: ”Ar fi un meci interesant. Eu mă simt într-o formă fizică excelentă”

Fostul campion mondial Leonard Doroftei s-a mutat de mai bine de patru ani în Canada, împreună cu familia, dar acum anunță că lucrează la un plan care ar putea să-l aducă înapoi în ringul de box.

23 mai 2023, 08:48
Leonard Doroftei, aproape de o revenire de senzație în ring: ”Ar fi un meci interesant. Eu mă simt într-o formă fizică excelentă”

Doroftei a revenit de ceva timp în sala de box, de această dată ca antrenor, dar spune că forma fizică bună în care se află și discuțiile cu unul dintre foștii săi adversai l-au făcut să ia în calcul o revenire în ring.

Fostul campion mondial ar vrea să urce din nou în ring, într-un meci oficial, la București, contra argentinianului Raul Balbi, pe care a reușit să-l învingă de două ori.

„Chiar nu este o glumă. Ar fi un meci interesant. Ideea a început să prindă tot mai mult contur, după desele dialoguri pe care le-am avut cu Balbi.

De fiecare dată când vorbesc cu el, îmi spune că vrea să-i mai acord o șansă. I-am spus că-i acord o șansă să viziteze Bucureștiul, în nici un caz o șansă pentru o posibilă victorie.

Eu mă simt într-o formă fizică excelentă. Nu știu cum stă el la capitolul ăsta, dar nu l-aș vedea prea bine dacă am ajunge să facem un astfel de meci”, a precizat Doroftei, potrivit Prosport.

Citește și: Simona Halep, reacţie dură după o nouă amânare în cazul de dopaj: „Sunt din nou extrem de şocată şi dezamăgită de atitudinea ITIA”

Dincolo de micile glume pe care Doroftei le face pe seama lui Balbi, ideea unui astfel de meci reprezintă o bornă importantă pentru fostul campion mondial.

„Dacă găsesc un promotor serios care să se ocupe de organizarea unui astfel de meci, sunt gata să urc din nou în ring”, a mai spus Doroftei.

Doroftei vs Raul Balbi

Leonard Doroftei s-a apucat foarte serios să-și construiască propria sală de box în Montreal.

„Mai am cam 50 la sută și este gata. Ăsta a fost visul meu, să am o sală a mea. Muncesc cot la cot cu muncitorii. Îi ajut cu tot ceea ce au nevoie”, a mai spus el.

Leonard Doroftei se gândește și la o vacanță împreună cu soția lui. O vacanță pe care și-o dorește la malul Oceanului Atlantic.

„Aș vrea să ajung acolo, iar apoi să merg să văd balenele. Nu de alta, dar vreau să-mi amintesc cum eram când am venit la Montreal și cum sunt acum”, a glumit el.

Citește și: Nadia Comăneci, prima imagine alături de fiul ei şi iubita acestuia. Cu cine e cuplat Dylan Conner