Cum a petrecut Vlăduța Lupău primul Crăciun al micuțului Iair. Ce a avut de spus Culiță Sterp

Vlăduța Lupău a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale alături de soțul său și micuțul Iair, cu ocazia Crăciunului.

26 dec. 2022, 18:08
Cum a petrecut Vlăduța Lupău primul Crăciun al micuțului Iair. Ce a avut de spus Culiță Sterp
Vlăduța Lupău, primul Crăciun în trei

Vlăduța Lupău se bucură din plin de fiecare clipă petrecută alături de fiul ei, Iair. Băiețelul are numai câteva luni, iar acesta a fost primul său Crăciun. Fiind o ocazie specială, cântăreața a postat o serie de fotografii cu micuțul, îmbrăcat în Moș Crăciun.

Debordând de fericire, Vlăduța Lupău alături de micuța ei familie le-au făcut fanilor o surpriză de milioane, de Crăciun. Sunt primele sărbători petrecute în trei, așa că emoțiile de care au avut parte au fost pe măsură.

Imaginile cu Iair i-au emoționat pe mulți, dar și pe unele vedete de la noi, precum Culiță Sterp, Olguța Berbec și Nicole Cherry, care le-au urat Crăciun fericit.

Citește și: Cât te costă să îți cânte la nuntă Vlăduța Lupău. Vedeta are un onorariu pe măsura prestației

„Primul Crăciun în 3! Crăciun fericit dragi prieteni… cu drag Iair, Vlăduța și Adi!”, a scris Vlăduța pe Instagram.

„Crăciun fericit dragilor, vă pupăm!”, a răspuns Culiță Sterp.

Vlăduța Lupău nu cântă niciodată de Crăciun

Vlăduța are o regulă pe care o respectă cu sfințenie, și anume de a sta cu familia de Crăciun.

„Oficial m-am pus în pat și a început vacanța pentru mine. Nu cânt de Crăciun niciodată, nu cânt și nu voi cânta de Crăciun, este cu familia. Abia din 28 o să cântăm și de Revelion, după care o să-mi mai iau puțină pauză, pentru că, efectiv, de când am născut… nu știu, s-a aglomerat toată perioada asta din august încoace, botez, mutat la casă, turneu în America, turneu în Europa plus cântările din sezonul de final în România.

Citește și: Soțul Vlăduței Lupău, Adi Rus, și-a parcat bolidul de lux, un Mercedes de 160.000 de euro, pe locul rezervat persoanelor cu handicap

Pe lângă asta am mai făcut și niște piese, videoclipuri, alergătură multă. Acum o să profit de sărbători la maxim, nici nu știu dacă o să stau pe telefon, sincer. Nici Crăciunul trecut n-am stat pe telefon, am stat doar și m-am jucat cu Ayana, acum o să stau cu familia. Vă zic de pe acum sărbători fericite. Vă iubesc”, a spus Vlăduța Lupău.