Oana Roman, mesaj dur pe Instagram. Ce a supărat-o de Crăciun: „O sa fiu eu Grinch și o să supăr pe mulți”

Oana Roman, mesaj dur pe Instagram. Vedeta are o comunitate destul de mare pe reţelele de socializare şi împărtăşeşte cu fanii multe momente din viaţa ei. Recent, a ţinut să îşi exprime public o nemulţumire, care a scos-o din sărite.

26 dec. 2022, 16:59
Oana Roman, mesaj dur pe Instagram. Ce a supărat-o de Crăciun: „O sa fiu eu Grinch și o să supăr pe mulți”
Oana Roman, mesaj dur pe Instagram

Oana Roman, mesaj dur pe Instagram. Pentru că ziua de Crăciun a fost despre petrecerea timpului în familie, alături de cei dragi, mulţi s-au pozat în ţinute specifice acestei sărbători. Însă, vedeta nu a putut trece cu vederea un aspect.

Citeşte şi: Oana Roman tună și fulgeră, după un anunț pe internet: „O proastă și o nesimțită”

Oana Roman, mesaj dur pe Instagram

Chiar dacă este conștientă ca va atrage multe critici din cauza acestei observații, Oana Roman nu s-a putut abține, așa că, și de data aceasta, a spus exact ceea ce a gândit, fără ocolișuri. Şi anume că oamenii nu ar trebui să se pozeze în şosete, în casă.

O sa fiu eu Grinch și o să supăr pe mulți. Dar nu mai pot cu pozele de Crăciun la Brad îmbrăcați frumos și în șosetele! Nu mai pot cu defilarea de șosete negre și ținute elegante în sus.

Nu avem pantofi, teniși curați să ne încălțăm în casă când facem poze? Trebuie musai arătate toate șosetele? Mai bine desculți și în pijama… e mai frumos decât îmbrăcați, dar în șosete. Măcar pentru poze putem face un efort.

Știu. O sa mă comentați, dar eu vreau sa văd frumos… măcar în poze de familie să facem un efort. Bănuiesc că nu avem numai încălțări murdare de nu ne putem încălța cu nimic prin casă. Nu?”, a postat Oana Roman în mediul online.

Cum arată vila pe care Oana Roman a pus-o la vânzare

Cheltuielile mult prea mari afectează pe toată lumea, așa că, Oana Roman a pus în vânzare vila din Tunari cumpărată în 2019. Vedeta a vrut să scape de apartament și a plătit 160.000 de euro pentru casa visurilor ei.
Fiica fostului premier al României a investit la acea vreme în renovarea exteriorului imobilului, în amenajări și mobilă. La acel moment, vila era potrivită pentru Oana Roman, deoarece își dorea un spațiu mare și o grădină.

Aceasta îi aranjase și mamei sale, Mioara Roman, un dormitor la parter, însă cum starea de sănătate a acesteia s-a înrăutățit brusc, Oana a decis să o internze la un centru de îngrijiri paliative. Perioada pandemiei a fost una dificilă din punct de vedere financiar pentru vedetă, care a trecut și printr-un divorț, și s-a gândit că cel mai bine este să se mute din nou la bloc.

Oana Roman a pus un anunț de vânzare pe internet. Dacă prețul de achiziționare în 2019 era de 160.000 de euro, acum este de trei ori mai mare, ajungând la 480.000 de euro. Această creștere se datorează investițiilor pe care vedeta le-a făcut în amenajarea locuinței.

Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari, la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019”, a scris Oana Roman. (Vezi AICI imaginile)