Leul lui Dani Mocanu a fost găsit de poliţişti. Unde a fost dus animalul

Leul rănit din videoclipul lui Dani Mocanu a fost găsit după ce zeci de polițiști au participat la căutări în ultimele 24 de ore. Animalul a fost dus la grădina zoologică din Târgoviște.

26 nov. 2020, 16:14
Leul lui Dani Mocanu a fost găsit de poliţişti. Unde a fost dus animalul
Leul lui Dani Mocanu a fost găsit

Leul lui Dani Mocanu a fost găsit de poliţişti. Cântărețul a refuzat să coopereze cu anchetatorii și chiar a postat mesaje ironice la adresa autorităților. Acesta a intrat în vizorul poliției după ce ar fi folosit, într-un videoclip apărut recent pe piață, un leu care avea mai multe răni, potrivit Realitatea Plus, citat de stiripesurse.

Citeşte şi: Dani Mocanu se pocăieşte: „Trăim în România! Dacă cânți de c****, pești și arme, atunci ai notorietate!”

Reacţia lui Marcel Vela

Am spus încă de la început: NU VOI TOLERA NICIUN FEL DE ABUZ, INDIFERENT DIN PARTEA CUI VINE!

Legea trebuie respectată de TOȚI!

Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă. Vă asigur că nu ne oprim aici!„, a scris Marcel Vela pe Facebook.

Am spus încă de la început:

NU VOI TOLERA NICIUN FEL DE ABUZ, INDIFERENT DIN PARTEA CUI VINE!

Legea trebuie…

Publicată de Marcel Vela pe Joi, 26 noiembrie 2020

Dani Mocanu, percheziţionat de poliţişti

Dani Mocanu este percheziţionat, miercuri dimineaţa, de poliţişti din cadrul IPJ Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, în legătură cu filmarea videoclipului în care acesta apare alături de un leu. Trei locaţii vor fi verificate, două în Ştefăneşti, judeţul Argeş, şi una în Ilfov.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Dani Mocanu după ce poliţia i-a deschis dosar penal pentru cruzime împotriva animalelor: „Leul trăieşte mai bine ca voi toţi!”

Dani Mocanu a reacționat pe pagina sa de Facebook. A încărcat un scurt clip cu mascații care au venit să-i percheziționeze locuința, cu mesajul: „Mascații au venit in căutarea leului și da, chiar m-au găsit acasă. Din păcate, în România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei. Noi respectăm legile și ne supunem… dar unde e leul?„.

Dani Mocanu, percheziţionat de poliţişti. Potrivit unor surse judiciare, se fac cercetări privind infracţiunile de cruzime şi rele tratamente aplicate animalelor şi sunt vizate domiciliile lui Dani Mocanu, ale realizatorului videoclipului, cât şi un studio de filmări din judeţul Ilfov, scrie Agerpres.