Lia Bugnar a dezvăluit cea mai mare dorință a ei: „Mi-aș dori mult de tot”. Actrița a început să se gândească la moarte

Lia Bugnar a dezvăluit cea mai mare dorință a ei. Actrița, în vârstă de 54 de ani, a intrat în atenția presei în urmă cu mai bine de un an, când s-a aflat despre despărțirea de Anghel Damian, după o relație de nouă ani. Discretă din fire, vedeta a refuzat mereu să comenteze motivele separării de regizor.

08 nov. 2023, 11:53
Lia Bugnar a dezvăluit cea mai mare dorință a ei: „Mi-aș dori mult de tot”. Actrița a început să se gândească la moarte
Lia Bugnar a dezvăluit cea mai mare dorință a ei

Lia Bugnar a dezvăluit cea mai mare dorință a ei. Invitată recent în cadrul podcastului „Intervievista cu Florentina Fântânaru”, actrița a vorbit despre unul dintre gândurile sale din utima vreme și anume la moarte. Vedeta mărturisește că vrea să părăsească această viață la timp, nu dorește să apuce ‘bătrânețea chinuiță’.

Lia Bugnar a dezvăluit cea mai mare dorință a ei

Mi-aș dori mult de tot să mor la timp, sincer! Nu vreau să apuc să trăiesc o bucată de viață chinuită care vine cu bătrânețea. Am văzut, zilele trecute, o postare pe Facebook în care o colegă de-a mea a murit și a fost un șoc foarte mare pentru mine.

Atunci mi-am zis . Ea (colega Liei Bugnar – n.r) nu a murit la timp, ea a murit mult mai înainte decât trebuia, dar cred că este un privilegiu să nu ai bucata aia de viață îngrozitoare uneori… cu boală. Asta înseamnă pentru mine să mori la timp, să fentezi nota aia de plată de la sfârșitul vieții care uneori este mai mare decât orice”, a declarat Lia Bugnar.

Citește și: Lia Bugnar nu a trecut peste despărțirea de Anghel Damian. Cum a reacționat actrița atunci când a fost întrebată de Theo Rose: ”Nu dispare”

Ce spune Lia Bugnar despre Anghel Damian

Timp de mulți ani, Lia Bugnar a fost împreună cu Anghel Damian, în ciuda diferenței de vârstă. Actorul s-ar fi îndrăgostit în timpul relației de Theo Rose, motiv pentru care a părăsit-o pe scenarista serialului „Clanul”.

Cătălina Flăminzeanu e feministă fără să știe asta despre ea. Habar n-are. Deține feminismu ăla bun, natural care-o face să iubească femeile și asta să n-o facă ațoasă cu creația mai puțin inspirată a Domnului. Face poze frumoase, pentru că se uită la tine ca și când ea e chiar tu. Știe exact ce vrei să ascunzi când pune aparatu pe tine și-ți spune în felul ei aparte că n-ai de ce, că poate lucrul ăla e cel mai important din ce ai tu.

‘Sexi, hai să-ți fac niște poze!’, așa sună un mesaj de la ea, o dată la câțiva ani. «Arat ca dracu, beibi, hai s-o lăsăm pe mai încolo!» «Cea mai mișto femeie din lume n-arată niciodată ca dracu». Și te trezești că zici da, n-ai cum să zici nu în fața cuiva care pare că știe despre tine lucruri pe care tu nu le știi.

Când m-a părăsit Anghel, a stat mută o vreme și după vreo lună m-a sunat. ‘Acum vreau să-ți fac poze’. ‘Acum n-ai ce poza, beibi, sunt transparentă’. ‘Lasă că eu te văd în culori, nu-ți face tu griji’. Și a venit, și m-a furat în aparatul ei de fotografiat și mi-a făcut, probabil, cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată. ‘Vezi, sexi, cât de frumoasă poți să fii?’”, a scris Lia Bugnar pe contul ei de Facebook.